Ekranın sempatik kötü erkekleri

Kötünün sempatiği olur mu demeyin! Türk dizileri yapar da olmaz mı? Bal gibi olur. Zaten doğru olan da kötünün de sempatik taraflarını göstermektir. Herkes içinde iyilik ve kötülük barındırır. Kötülük de, iyilik de bir seçimdir. Kişi seçtiğini yaşar. Onları izlerken kızıyoruz. Elbette dizi olduğu için onlar kötülüklerini gözümüze sokuyor ama bugün “yırtmak” için kötülüğü seçen her kişiye de ayna görevini üstleniyorlar. Peki, bu sezon ekranın sempatik kötüleri, yani oyunculuklarıyla kötülüğü sempatik kılanlar kimler?

Ekranın sempatik kötü erkekleri

Kötülüğü sevdirmeye yeminliler!

Tartışmasız bu sezon sempatik kötü listesinin başında Emir Kozcuoğlu oturuyor. Kaan Urgancıoğlu, Star TV’de ekrana gelen, Kara Sevda dizisinde öyle bir kötü karakter çıkardı ki, insan ona bir hafta kızsa, diğer hafta gönlümüzü almayı biliyor. Sadrettin Umman altta kalır mı? Kanal D’de ekrana gelen Poyraz Karayel’de yapmadığı kalmadı. Son haftalarda babasının karşısına geçti, Poyraz’ı vurdurtmaya kalktı, Ayşegül’ün kurşunlanmasına sebep oldu, Poyraz’ın eski karısıyla oldu. Yaz yaz bitmiyor Sadrettin’in kötülükleri. Ama Ali İl, ne yapıyor ne ediyor Sadrettin’e “Yazık ya” dememizi sağlıyor. Atv’de yayınlanan Yeter dizisinin Yekta Harmanlı’sı da bu kategoride altta kalacak isimlerden değil! Yurdaer Okur yeminli! Oynadığı her kötüyü bize sevdirmeyi başarıyor. Atv’de ekrana gelen Kehribar’ın Musa Bozoğlu karakterine ne demeli? Bir diğer kötü sevdiren isim Necip Memili. Her defasında sevgiyle nefret arasındaki küçücük ipte yürümeyi başarıyor.

Haberin Devamı

Ekranın sempatik kötü erkekleri

Sevgisizlik ana sorunumuz

Ekranın sempatik kötü erkekleri

Show TV’de ekrana gelen Kış Güneşi’nin Kadim’i Hakan Boyav, oynamıyor karakteri adeta oya gibi işliyor. Zaten Boyav hangi dizide rol alsa kötü adam oynuyor. Ama her karakterini aklımıza kazımayı başarıyor. Fox TV’de ekrana gelen Karagül’ün Kendal’ını unuttum sanmayın. Uzun süredir ekranda olduğu için biraz gerilere düştü. Ancak Mesut Akusta, Kendal karakteriyle son yılların kötülükler kralı olmayı başardı. Star TV’de ekrana gelen Paramparça dizisinin Harun’u Barış Falay’ı listeye almamak olmaz. Benim için Kerpeten Ali hâlâ unutulmaz bir karakter olsa da, Falay Harun’la da sempatik kötüler listesine girdi. Peki, biz bu kötüleri neden sevdik? Çünkü hepsi sevgisizlikten kötü... Türk insanının ana sorunu! Etrafınıza bakın! Sevgi insanı nasıl “iyi”leştiriyorsa, sevgisizlik de içindeki iyilik tohumlarını öldürüyor.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR