Kendimizle dalga geçmeyi bilmek

Dünyada ekrana gelen talk-show’ları izlediğimizde hem çok eğleniyoruz, hem de dünya starlarının düştüğü hali izlemek bizi şaşırtmıyor. Çünkü şov dünyasının içinde üretim yapan aktörler, şarkıcılar katıldıkları programın bir şov olduğunun farkındalar. O nedenle ortaya birbirinden eğlenceli işler çıkıyor. Tom Hanks’tan Jim Carrey’e, Natalie Portman’dan Tom Cruise’a pek çok isim katıldıkları talk-show’larda kendileriyle dalga geçmeyi biliyor. Tekrar ediyorum, kendinle dalga geçmek önemli bir erdemdir. Bunu yapmak sizi rezil etmez, tam tersi yüceltir izleyicinin gözünde. Fakat pusulayı Türkiye’ye çevirdiğimizde durum farklı işliyor. Bir sanatçı katılacağı programa onlarca koşulla çıkıyor. Oysa kendisini bıraksa, eğlenceye katılsa eminim ortaya tadından yenmeyecek işler çıkar.

Kendimizle dalga geçmeyi bilmek

Şarkıcılar eğlenceye daha fazla katılıyor

Beyaz Show’da son yıllarda bunun örneklerini görmeye başladık. Çünkü Beyaz Show ekibi izleyiciyi eğlendirmek görevini icra etmek için ciddi anlamda çalışıyor. Hazırlanan skeçlerin çoğu, bizi güldürmeyi başarıyor. Özellikle sanat dünyasından bazı isimlerde bu işe kafa yormaya başladı. Ancak yine de yeteri kadar kendinden vazgeçme haline geçemedik. Dikkat ediyorum, şarkıcılar daha fazla kendisiyle dalga geçebiliyor. Candan Erçetin’i unutmak mümkün değil! Oyuncuların da artık şov dünyasında daha fazla eğlenceyi hedeflemesi ve imajdan vazgeçmesi gerekiyor. Cuma akşamı Bengü ve Beyaz arasındaki “Evlenmek istiyorum” skeci çok eğlenceliydi. Umarım, Beyaz Show ekibi bu inadından hiç vazgeçmez ve çok daha fazla eğleniriz.

Haberin Devamı

Teşekkür ederim

Ekran hepimize bazı roller yükler. Ama ben çok şeffaf olduğuna inanırım. Bir insanın aslında tüm doğasını gösterebildiğine de eminim. Beyazıt Öztürk, 20 yıldır evimize konuk olan bir isim. Daha önce birkaç kez selamlaşmak dışında muhabbetimiz olmadı. Ancak ekrandan verdiği enerjiyle onu yıllardır tanıyor gibiyim. Belki de, o nedenle cuma akşamı konuk olduğum Beyaz Show’da hiç yabancılık hissetmedim. 20 yıllık bir arkadaşımın salonunda sohbet ediyormuş gibi hissettim. Beyaz Show’a bir kitapla gitmek ayrı bir mutluluktu benim için. Sayfa 6 Yayınları’ndan çıkan ilk romanım Boşan da Gel’e inanılmaz destek verdiler. Programda hazırlanan “Dizi Doktoru Oya Doğan’a ne sormak istersiniz?” vtr’si de oldukça keyifliydi. Hem Beyaz Show ekibine, hem de Beyazıt Öztürk’e çok teşekkür ederim.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR