Kördüğüm sonunda derdini anlattı

Başrollerini Belçim Bilgin, İbrahim Çelikkol ve Alican Yücesoy’un paylaştığı Kördüğüm dizisi perşembe akşamı 3’üncü bölümüyle Fox TV’de ekrana geldi. İlk bölümün tüm anlaşılmazlığına karşın, üçüncü bölüm bize derdini anlatabildi. Ancak üçüncü bölümden sonra anladığımız bir dizi olması büyük risk. Neyse ki, kanal dizinin ilk bölüm tekrarını bulduğu her boşlukta yayınladı. İster istemez her izleyici Kördüğüm’e maruz kaldı. Hatta bir arkadaşım diziyi beşe bölerek izlediğini söyledi. Her gün kaldığı yerden tekrarını izleyerek takip etmiş. Yani bizi ekrana bağlayamayan bir bölümdü. Oysa üçüncü bölümde; kaskatı izlediğimiz Ali Nejat’ın Kaan’la birlikte çözülmesini, Umut’un hırslarıyla birlikte kirlenmesini, Naz’ın Kaan’la annelik sevgisini tatmasını, Feyza’nın tutunduğu acılarının hesabını, Tarık’ın evlat sevgisinden üstün olan şirket sevgisini, İbrahim’in geçmişini izledik. Bundan sonra Didem’in vasiyeti gibi Ali Nejat’ın gizlediği en büyük hazinesi yani sevgi dolu yüreği ortaya çıkacak. Sevgisi de tüm dengeleri birbirine karıştıracak. Evlatla “iyileşen” ve parayla “kötüleşen” iki adamın Naz üzerindeki etkisini izleyeceğiz. Yine altını çizerek söylüyorum; keşke ilk bölümü böyle kursalardı. O zaman reytinglerde tüm kategorilerde zirvede oturan bir dizi olurdu.

Haberin Devamı

En saçma evlilik teklifi

Kördüğüm sonunda derdini anlattı

Ah Poyraz öyle evlilik teklifi mi olur? Resmen Ayşegül’ün yüreğine indirecektin. Poyraz Karayel’in son bölümünde Ayşegül hamile olduğunu öğrendi. Babasına söylemek için de Poyraz’dan bir evlilik teklifi bekledi. Poyraz çok iddialı konuştu. Finalde de “Mutluluk nedir?” ödeviyle yine bilirkişi gibi tiradını attı. Mutluluğun yasaklanmasını ve mutluluk diye bir şey olmadığını savunan Poyraz, balkondan aşağıya atladı.

Kördüğüm sonunda derdini anlattı

Zaten atlaması saçmaydı. Sonunda da bunun bir evlilik teklifi olduğu ortaya çıktı. Tabii Ayşegül bayıldı. Zaten kim olsa bayılırdı. Ekran tarihinin en saçma evlilik teklifiydi. Bu saçmalık Poyraz Karayel’e yakıştı mı? Hayatı saçmalık haline gelen Poyraz bundan sonra ne yapsa yakışır.

DİRİLİŞ’İN REYTİNGİ BİZE NE SÖYLÜYOR?

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem’in aldığı düşük reytingler sebebiyle sektörde dönem işlerine olan ilginin azaldığı, halkın Osmanlı dizilerine doyduğu konuşuluyor. Ancak TRT 1’de ekrana gelen Diriliş bu ezberi bozuyor. Dizi her hafta reytingini yükseltmeye devam ediyor. Üstelik zirvedeki yerini kimseye kaptırmaya niyeti yok. Geçtiğimiz çarşamba Tüm Kişiler’de 9.86, AB’de 14.88, ABC1’de 13.24 reyting aldı. AB’de neredeyse 15 reytinge imza atan Diriliş, Osmanlı dizilerine ilginin bitmediğini çok net kanıtlıyor. O nedenle Diriliş ekibine kocaman alkış. Bu devirde reyting aslanın midesindeyken çift haneli reytinglere imza atmak büyük başarı. Ancak bu sonuçlardan çıkan sonuç; biz tarihi öğrendiğimiz şekilde izlemek istiyoruz. Okuldaki tarih kitaplarımızda zaferlerimizi okuduk. Başarısızlıklarımızı da iki cümleyle geçerek öğrendik. Ekranda da müfredatımız gibi kahramanın erkek olduğu ve zaferlere giden yolu izlemek istiyoruz.

DİĞER YENİ YAZILAR