Sinema rekora koşuyor

Sinema alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Nizam Eren’den bir araştırma geldi. Araştırmaya göre; bu yılın ocak ayından ağustos sonuna kadar 86 film vizyona girdi. Yıl sonuna kadar 130 filme ulaşacak. 2 miyon barajını aşıp 3 milyon 750 bine ulaşan film Mucize oldu. Onu 1 milyon 750 binle Kocan Kadar Konuş takip etti. Korku ve komedi sinemada en çok tercih edilen türler oldu.

45 milyon bilet kesilmesi bekleniyor

Yılın ikinci yarısında ise efsaneler vizyona çıkıyor. Zeki Demirkubuz Bulantı, Uğur Yücel Yaktın Beni, Cem Yılmaz Ali Baba ve 7 Cüceler, Selçuk Aydemir Düğün Dernek 2, Çağan Irmak Nadide Hayat’la sinemada rekabet yaratacak. Ayrıca yeni dönemde; Detay, En Güzeli, Asimetrik, Firak, Dabbe 6, Can Tertip, Kara Bela, Aşk Nerede, Yok Artık, Madımak, Robinson Crusoe, Guruldayan Kalpler, Adana İşi, Piyasadan Büyük Alacağımız Var, Kafes, Vesvese, Elvenmeden Olmaz, İlk Gülüşte Aşk, Geniş Aile vizyona girecek. Yıl sonuna kadar yerli filmlere 45 milyon bilet kesilmesi öngörülüyor. Yerli ve yabanı filmlere kesilen bilet sayısının ise 60 milyon olacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Güneşİn Kızları Paramparça’ya rakİp oluyor

Kanal D, Güneşin Kızları dizisini pazartesi akşamına aldı. Uzun yıllardır sezonda pazartesi akşamları bir türlü istediği reytinge ulaşamayan Kanal D, eylül ayında Güneşin Kızları’yla yarışa katılacak. Yazın yayın hayatına başlayan ve sağlam bir izleyici kitlesine kavuşan dizinin Paramparça’nın yarışa katılmasıyla akıbetini belli edecek. Paramparça sezon finalini oldukça yüksek kapatmıştı. Bakalım, yeni sezonda seyirci parçalanmayı mı, güneşle ısınmayı mı seçecek?

DİĞER YENİ YAZILAR