Müzikal gibi düğün

Hafta sonu hayatımın en önemli tecrübelerinden birini yaşadım. Hayatta iyi insan olmanın en büyük zenginlik olduğunu da bir kez daha öğrendim. Şehir Tiyatroları oyuncusu Şirin Kılavuz’la birkaç senedir arkadaşız. Adı gibi şirin, hatta şirine bir insan. Müzisyen-oyuncu Burak Sevinç’le uzunca bir süredir, magazinsel tabirle, seviyeli bir ilişkileri var. Burak, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Timur karakterine hayat veriyor. İkisi de iyi oyuncu olmanın ötesinde iyi insan... Bu birbirinden güzel iki insan, damat Zonguldaklı olduğu için 1 Ağustos Cumartesi akşamı Zonguldak Kapuz Plajı’nda evlendiler. Gelin oyuncu, damat müzisyen ve oyuncu, arkadaşlar oyuncu olunca ortaya müzikal gibi bir düğün çıktı.

Müzikal gibi düğün

İki güzel kalp

Şirin ve Burak, Kenan Doğulu’nun “Aşk ile Yap” şarkısıyla düğünü başlattılar. Ardından arkadaşları Mert Öner-Sibel Teoman, Emre Erkan-İlkem Ulugün, Beykay Tulumbacı-Pervin Bağdat, Selen Öztürk-Yiğit Çakır, Pınar Güntürkün-Aybar Taştekin birlikte müzikal gibi bir şov yaptılar. Düğünde oyuncular; Mert Öner, Emre Erkan, Selen Öztürk, İsmail Demirci, Berkay Tulumbacı, İlkem Ulugün, Selahattin Töz, Uğur Demirpehlivan, Yiğit Çakır, Pervin Bağdat, Pınar Güntürkün, Ezgi Bakışkan, Aybar Taştekin, Ayçin Güvercin, yazar Arzum Uzun, fotoğraf sanatçısı Hakan Adil vardı. Adını unuttuğum onlarca ismin katıldığı bu düğünden etkilenme sebebim ise iki güzel kalp.

Haberin Devamı

Ne yaparsan aşkla yap

Düşünün, yazın ortasında İstanbul, İzmir ve Tekirdağ’dan yüzden fazla insan sadece onların mutluluğunu paylaşmak için Zonguldak’a geldiler. Çünkü bu devirde aşkın sadece ismi kalmışken Şirin ve Burak aşkın gerçek temsiliydi. İyi kalpli olmanın en büyük zenginlik olduğunun da kanıtıydılar. Zaten düğün şarkılarında da herkese “Ne yaparsan yap aşk ile yap” derken aslında dostluklarını da aşkla kurduklarının altını çizdiler. Şirin ve Burak şahane insanlarsınız, sonsuza kadar mutlu olun!

Müzikal gibi düğün

DİĞER YENİ YAZILAR