“Beyazıt’ı ansızın yakalayacağız”

Çarşamba akşamı Turkcell Yıldızlı Geceler’de Candan Erçetin konseri vardı. Müzik hayatının 20’nci yılını sahnede kutlayan Erçetin, neredeyse 3 saatlik bir müzik ziyafeti çekti. Konserine 1995 yılında çıkış yaptığı Umrumda Değil şarkısıyla başladı. Zamanın nasıl geçtiğini de bize “Bu şarkı çıktığında 10 yaşında olanlar, şimdi 30 yaşına geldiler” diyerek hatırlattı. Konserin ilk bölümünde neredeyse tüm klasikleri seslendirdi. Sanırım beni en çok şaşırtan kült olmuş bir şarkısıyla ilgili anlattığı hikâyeydi. “Bu şarkıyı ilk kez Rumeli Hisarı’nda söylediğimde şöyle böyle bir alkış, eh idare eder bir şarkı yorumları almıştım. Oysa ben şarkıyı çok sevmiştim” dedi ve ardından Yalan’ı söyledi. Benim hatırladığım hepimizin diline pelesenk olmuştu bu şarkı.

‘20 sene daha çalar söyleriz’

Git şarkısını söylemeden önce bu sene bu şarkının çok farklı versiyonlarının yapıldığını söyledi. Şarkıyı söyledikten sonra da “Ödüm kopuyor, Beyazıt bir yerden çıkacak diye... Kaldı ki, ona bir cevap borcum var” dedi. Ardından da Beyaz Show’un sezon finalinde Candan Erçetin’e meydan okuyan Beyazıt Öztürk’e gözdağı verdi. “Beyazıt şimdi gitsin, gezsin. Üstüne bir rehavet çöksün, onu ansızın yakalayacağız” dedi. Anlayacağınız, Beyaz Show’un yeni sezonu yeni bir Beyaz-Candan Erçetin çatışmasına sahne olacak. Dedim ya, konser nefisti. Finalde, Candan Erçetin ve orkestrası bu defa Git şarkısının başka versiyonunu söyledi: “Biz, biz büyük bir aileyiz, birbirimizi severiz. Konu müzik olunca yeri gelir kavga ederiz. Ama günün sonunda birlik olur, kenetleniriz. Bir 20 sene daha inşallah konserler veririz, hep birlikte çalar söyleriz.” Amin!

Haberin Devamı

15 Ağustos’ta diziler sete çıkıyor

KIŞ sezonunda izlediğimiz dizilere verilen aranın sonuna yaklaştık. Artık yavaş yavaş yeni sezon için hazırlıklar başlıyor. 15 Ağustos’tan itibaren Star TV’nin Paramparça, nKaderimin Yazıldığı Gün, Muhteşem nYüzyıl-Kösem Sultan ve Kara Sevda dizileri sete başlıyor. Fox TV’nin Aşk Yeniden, Kocamın Ailesi, Karagül, Kiraz Mevsimi, O Hayat Benim dizileri de aynı tarihlerde çekimlere başlayacak. Kanal D’de Poyraz Karayel ve Güllerin Savaşı dizileri de ağustos ortasında sete çıkar. Ancak Kurtlar Vadisi ancak eylülde çekimlere başlar. Yeni girecek dizilerin mbirçoğu çekimlere başladı bile... Atv, Kertenkele ve Kara Ekmek dizilerine ağutos ortasında start verecek. Kısacası, meylül sonu ekim mbaşı bizi yeniden yoğun bir sezon karşılayacak.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR