Entrikaya hazır olun!

Yeni sezonun dizileri belli olmaya başladı. Eylül ayında dramaya doyacağız gibi görünüyor. Her kanal en acılısından projelerini hazırlamaya başladı. Aşk acısı da var, anne travması da… Anlayacağınız, açık büfede her türlü duygu arz-ı endam edecek. Büyük ihtimalle kazanan entrika olacak. Ayrıca romantik komedi akımı devam edecek. Geçen yaz Kiraz Mevsimi’nin tutması, ardından Aşk Yeniden’in başarısı bu yaz çok fazla romantik komedi yapılmasına neden oldu. Çilek Kokusu, Kiralık Aşk’ın başarısı da yeni sezonda bu türe ilginin yoğun olacağını gösteriyor. İyi yapıldığı sürece itirazım yok. Romantik komedi iyiyse her zaman iş yapar!

Muğla’da Sultan rüzgarı esiyor

Türkan Şoray, 24 yıl sonra yönetmen koltuğuna oturdu. Kızı Yağmur Ünal’ın yapımcılığını ve oyunculuğunu üstlendiği Eski Köye Yeni Adet filmi; bir pavyonun şehirden kasabaya taşınması konu ediniyor. Onur Ünlü’nün senaryosunu kaleme aldığı filmde; Mehtap Bayri ve Kaan Urgancıoğlu’da rol alıyor. Çekimler Muğla’nın Menteşe ilçesinde gerçekleşiyor. Ancak Türkan Sultan’a gelen yoğun ilgi çekimleri aksatıyormuş. Normal değil mi? Bu star denilince aklınıza ilk kim gelir? Benim kesinlikle ilk olarak aklıma Türkan Şoray’dan başkası gelmiyor. Filmi merakla bekliyorum.

Haberin Devamı

Konser sezonu açıldı

Her yıl Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşen Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri 28 Temmuz’da Zaz’la açılış yapıyor. Yaz demek açık havada konsere gitmek demektir. O nedenle benim için güzel bir sezon başlıyor. Sizinle de hangi sanatçıların olduğunu paylaşmak istedim. Belki kendinize bir müzik ziyafeti çekersiniz. 29-30 Temmuz Candan Erçetin, 31 Temmuz Hande Yener, 1 Ağustos Sibel Can, 2 Ağustos Mario Farantouri - Alexandros Karozas, 3 Ağustos Nil Karaibrahimgil, 4 Ağustos Yalın, 5 Ağustos Ferhat Göçer - Anjelika Akbar, 6 Ağustos Volkan Konak, 7 Ağustos Mustafa Ceceli, 8 Ağustos Aşka Dair Şarkılar, 10 Ağustos Bülent Ortaçgil - Birsen Tezer-Hüsnü Arkan, 11 Ağustos Goran Bregovic, 12 Ağustos Halil Sezai - Yasmin Levy, 13 Ağustos Funda Arar, 14 Ağustos Sertab Erener, 15 Ağustos Göksel, 16 Ağustos Murat Dalkılıç ve 5 Eylül İlhan İrem konser verecek.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR