Kara Para Aşk’a Mungan’lı veda

Yapımını Ay Yapım-Kerem Çatay, yönetmenliğini Ahmet Katıksız, senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat, müziklerini Toygar Işıklı’nın üstlendiği Kara Para Aşk dizisi Çarşamba akşamı ekrana gelen 54’üncü bölümüyle veda etti. Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Erkan Can, Öykü Karayel, Burak Tamdoğan, Saygın Soysal, Hazal Türesan, İlkin Tüfekçi, Bestemsu Özdemir, Emre Kızılırmak, Ahmet Tansu Taşanlar, Bedia Ener, Elif İnci, Ali Yörenç, Damla Colbay, Firdevs Vüdül Kul, Alp Rodoplu, Güler Ökten, Işıl Yücesoy’un rol aldığı son bölüme Murat Mungan’ın “Kimdi Giden, Kimdi Kalan” şiiri damgasını vurdu. Ömer’den mesleğini bırakmasını isteyen ve polisliği bırakmayınca onu terk edip kaçan Elif’in sesinden şiiri dinledik, ardından sözü Ömer aldı ve hakkına düşen isyanını yaptı.

Kara Para Aşk’a Mungan’lı veda

Ömer polisliği bıraktı

Final bölümünde; Ömer hayatını Elif’siz geçirmeye çabaladı. Elif Mudanya’da bir hayat kurdu ve Ömer’i unutmaya çalıştı. Metin ve Hüseyin hapishaneden kaçtı. Hüseyin, emanet canının borcunu kendisini kardeşi Ömer’in önüne siper ederek ve felç kalarak ödedi. Metin ve Nilüfer hapishaneden kaçıp kızları Güneş’e temiz bir hayat kurabilmek için her şeye sıfırdan başladı. Son bölüm uzadıkça uzadı. Hayatımıza bir anda Ege diye biri girdi. Elif için hayatından vazgeçen Ege ne ara aileye girdi diye izleyiciler sinir olurken, Ömer’i de sinir etti. Finalde Elif’i Ege’yle bulan Ömer önce gitti, sonra kaldı, sonra yine gitti ve kaldı. En sonunda da Aslı’nın kocası olduğu ortaya çıktı. Oysa hiçbir kodu bir enişte gibi değildi. Finalde de mesleğini Elif için bırakan, onunla evlenen ve Mudanya’ya yerleşen Ömer kitapçı açmaya karar verdi. Ancak olayla yine peşini bırakmadı. Elif’in korkusundan mafyaya neredeyse göz yumacaktı ki, Elif harekete geçti ve final oldu. Anlayacağınız, 54 bölüm sonunda Elif ve Ömer’in aşkının devam etmesi polisliği bırakmasına bağlıydı.

Haberin Devamı

Ekibin emeğine sağlık!

Açıkçası ilk sezonunu beğeniyle izlediğim Kara Para Aşk’tan daha gerçek bir final beklerdim. Benim bu diziden aklımda kalan iki yeni keşfettiğim oyuncu olacak. İlkin Tüfekçi ve Bestemsu Özdemir. İkisini de, yeni sezonda yine sağlam rollerde görmeyi umut ediyorum. İki sezon boyunca bizi yepyeni bir maceraya sürükleyen tüm ekibin emeğine sağlık!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR