Beyaz Yalan başlıyor...

Bu akşam saat 20.00’de Show TV’de başlayacak olan, Kutsi ve Deniz Baysal’ın başrollerini oynadığıBeyaz Yalan dizisinin perşembe akşamı özel gösterimine katıldım. Dizinin detaylarınıÇarşamba yazacağım. Çünkü yayınlanmamışbir yapımı eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Ama size önden küçücük bir tüyo verebilirim. Deniz Baysal’ı dizinin sonuna kadar izleyin. Rolü aldığı noktadan bambaşka bir yere getiriyor. Dizinin senaryosu heyecan ve merak duygusunu taşıyor. 140 dakikayı bir sinema salonunda sıkılmadan izlediğimi itiraf etmeliyim. Kısacası ortaya duygusu yüksek bir iş çıkmış. Ama detaylıca Çarşamba yazacağım.

Ulan İstanbul final yapıyor

Ne çok heveslenmiştim Ulan İstanbul internete geçtiğinde… Sonuna kadar arkasında olmaya da söz vermiştim. Elimden geleni de yaptım ama olmadı. Ücretsiz yayınlanan bölümler 1.5 milyon kişi tarafından tıklanırken, 1.99 TL olunca ne yazık ki olmadı. Bu akşam www.kanald.com.tr’de son kez Ulan İstanbul’u tıklayacağız. Sonrası mı? Ulan İstanbul sinema filmi oluyor. Yaren’i, Karlos’u, Ferdi’yi, Derya’yı, Kandemir’i, Bahadır’ı, Şehriban’ı, Ceyhun’u, Hayati’yi, Maşuka’yı, Tuncer’i, Cemile’yi, Gıyaseddin’i ve Servet Abi’yi özleyeceğiz. Ama kışa doğru filmde kavuşacağız. Bu akşam veda eden Ulan İstanbul’un senaristi Uğraş Güneş, yönetmeni Murat Onbul, yapımcısı Ayşe Durmaz, tüm oyuncuları ve teknik ekibin emeğine sağlık! Bize Ulan İstanbul seni yeneceğim umudunu verdiler. Her ne kadar sonunda yenilse de!

Haberin Devamı

Racon Ailem İçin’den final haberi geldi

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir, Sezin Akbaşoğulları, Seçkin Özdemir, Barış Arduç ve Tomris İncer’in paylaştığı Racon Ailem İçin dizisi haftaya yani 4’üncü bölümünde final yapıyor. Dizi, ne yazık ki yanlış zamanda başladı. Hataları da vardı ama yazık oldu. Umarım bundan sonra ekrana çıkan işlerin zamanlaması, senaryosu ve rejisiyle planlanmış bir iş izleriz. Yoksa hem bu kadar bekleyen oyunculara, hem de iyi oyuncuları izlemek için bekleyen izleyiciye haksızlık oluyor.

DİĞER YENİ YAZILAR