Aşk Yeniden Survivor savaşı başlar

Salı akşamları listenin ilk iki sırasını Survivor All Star ve Aşk Yeniden parselledi. Bu haftaya kadar Aşk Yeniden zirvedeydi. Ancak salı akşamı Survivor All Star zirveye yerleşti. Ahmet Dursun’un elenmesi Aşk Yeniden’in tatilini geride bıraktı. Bence Derin Şevket’in bu bölümde az yer alması etkili oldu. Zeynep ve Fatih’in aşkı dikkat çekiyor ama dizinin diğer büyük çatışması Derin Şevket olduğunda sahneler büyüyor. Şimdi Aşk Yeniden ve Survivor savaşı başlar. Bundan sonra ilk iki sıranın yarışına şahit olacağız. Racon ve Kara Kutu geçtiğimiz hafta başladı. Kara Kutu Racon’a göre daha yüksek reyting aldı almasına ama sanırım iki dizi birbirini yedi. Özellikle Racon Ailem İçin ikinci bölümünde Tüm Kişiler’de 1.22 reytingle 47’nci, AB’de 1.24 reytingle 37’nci oldu. Ne yazık ki, tutmadı. Kara Kutu’nun durumu daha iyi ama yeterli değil! Tüm Kişiler’de 3.16’yla 16’ncı, AB’de 2.75 reytingle 12’nci oldu. Kanal D ve ATV için bu reytingler yetmez. Kaderimin Yazıldığı Gün düşüşe geçti. Bu hafta 6.26 reytingle Tüm Kişiler’de 4’üncü, AB’de 5.21’le 5’inci oldu. Filinta yerini koruyor. Sanırım bu Salı en büyük hareketi yeni başlayan Ayrılsak da Beraberiz yaptı.

Haberin Devamı

Ayrılsak da Beraberiz olmuş

19.30’da TV8’de başlayan, 60 dakikalık Ayrılsak da Beraberiz yeni oyuncu kadrosuyla hiç beklenmedik bir giriş yaptı salı akşamına… Dizi Tüm Kişiler’de 2.56 reytingle 23’üncü, AB’de 2.64’le 15’inci oldu. Hem yayınlandığı saat, hem de kanal adına bence başarı bu reytinge ulaşmak… Mete Horozoğlu, Algı Eke, Hatice Aslan, Suzan Kardeş, Bülent Şakrak ve Deniz Oral’ın rol aldığı dizinin altından yeni kadro kalkmıştı. Çünkü efsane haline gelmiş bir Ayrılsak da Beraberiz var önümüzde… İster istemez kıyasladık. Eskiden daha absürt bir oyunculuk izlerken bu kez daha minimal bir tercih yapılmıştı. Algı Eke’yi zaten çok beğenirim. Berna olarak ilerleyen bölümlerde çok daha iyi olacağına eminim. Mete Horozoğlu’nu sonunda komedide izlediğim için mutluyum.

Nuran’sız ‘O Hayat Benİm’ olur mu?

Tartışmasız O Hayat Benim dizisinin en dikkat çeken, en çok emek veren isimlerinin başında geliyor Yeşim Ceren Bozoğlu. Nuran karakterine canını, kanını verdi. Bunun aksini kimse söyleyemez. Zaten onun bu emeği izleyici gözünde karşılıksız kalmadı. Herkes Nuran’ın kötülüğünü, değişimini ve oyunculuğunu konuştu. Yeşim Ceren Bozoğlu, geçtiğimiz gün bir twit attı. Orada “#OHayatBenim de Nuran gider, kavga biter. Kanımı canımı verdim, siz de gördünüz, izlediniz. Ne çok sevdiniz, ne güzel söylediniz. Allah razı olsun” yazdı. Şimdi diziden ayrılıyor. Ama Türk televizyon tarihinin kötülükler kraliçesini yarattığı için onun emeğine sağlık! Umarım gönüllü bir ayrılıştır. Çünkü benim için Nuran’sız O Hayat Benim olmaz. Çünkü o hayatın çalınmasının başrolü Nuran…

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR