Bu hafta dizi kazanında neler kaynadı?

- Survivor All Star’ın gelişi reyting listesini alt üst etti. Öncelikle Paramparça’yı iki haneli reytinglerden indirdi. Her ne kadar gün birincisi olsa da dizi ortalama 2.0 reyting kaybetti. Ancak Paramparça bu hafta diziye yeni bir parantez açtı. Bu defa “Senin baban benim” durumunu izleyeceğiz. Buna karşın, Survivor Karadayı’nın işine yaradı. Çünkü dizi ortalama 1 reyting yükseldi.

- Survivor’ın gelişi en çok Kanal D’yi vurdu. Çünkü pazar Şeref Meselesi’ni, pazartesi Beş Kardeş’i, Salı Küçük Ağa’yı yerinden etti. Kanal ciddi anlamda kan kaybetti.

- Aşk Yeniden bir geldi, pir geldi! Dizi ilk bölümün ardından çift basamaklı reytinglere ulaştı. Survivor karşısında gün birinciliğini korumayı sürdürdü. Sektörde, sokakta herkes diziyi konuşuyor. Bu arada diziye yeni bir oyuncu katılıyor. Derin Şevket’in karısı, Zeynep’in annesi geliyor. Muhteşem Yüzyıl’ın Daye Hatun’u Sema Keçik Aşk Yeniden’e katıldı. Tamer Levent ve Sema Keçik’in muhteşem bir oyunculuk performansı sergileyeceğine eminim.

- Oyuncu Burak Sağyaşar’ın yapımcılığa geçiş yaptığını aylar önce yazmıştım. İlk projesiyle yazın Kanal D ekranında olacak. İzzet-i Nefis adlı proje romantik komedi türünde olacak.

Haberin Devamı

- Bir romantik komedi de Süreç Film’den… Kanal D’de ekrana gelecek dizinin adı Evli ve Öfkeli. Şu anda oyuncu seçimleri yapılıyor.

- Songül Öden, Mert Fırat, Alican Yücesoy, Selen Öztürk ve Erkan Bektaş’ın başrollerini paylaştığı Serçe Sarayı, 5 Mart Perşembe akşamı Star TV’de başlıyor. Dizi daha yayın hayatına başlamadan yurtdışına satışı gerçekleşti.

- Kösem Sultan dizisi eylülde Star TV’de ekrana gelecek. Daha önce yazmıştım. Yönetmeni Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kayıp, Benim Adım Gültepe dizilerini yöneten Zeynep Günay Tan oldu. Şu anda tüm dünyada Kösem Sultan’ı oynayabilecek yeni bir yüz aranıyor.

DİĞER YENİ YAZILAR