Güllerin Savaşı’nda ilk perde yaşandı

Başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Barış Kılıç ve Sercan Badur’un paylaştığı Güllerin Savaşı cumartesi akşamı 27’nci bölümüyle ekrana geldi. Gülru’nun babasının ölümüne sebebiyet verenin Gülfem olduğunu öğrenmesiyle dizide yeni bir dönem başladı. GGülfem’e savaş açan Gülru Cihan’la evlenerek Gülru Sipahi oldu. Ancak Gülfem’in de bu savaşta yapacakları vardı. Sonuçta Güller tepişti, Cihan ezildi. Heyecan dozu yüksek bir bölüm olduğu için reytingi de iyi geldi. Bu bölümü sırtlayan üç oyuncu vardı ki, gerçekten şahaneydiler.

Başladığı günden beri Canan Ergüder’in Gülfem Sipahi karakteriyle ekranda oyunculuk dersi verdiğini söylüyorum. Bu bölümde hırsına yenilen, sinir krizi geçiren haliyle de harikaydı. Sercan Badur zaten Cihan karakteriyle çok emek harcıyor. Onu izlerken ne kadar yol kat ettiğini her hafta görüyorum. Bu bölüm zirve yaptı. Damla Sönmez’e gelince, ona kocaman alkış. Çünkü bir bölümde iyi kalpli Gülru’dan hırslı Gülfem’e dönüşmeyi başardı. Onu da intikam ve hırs ele geçirdi.

Haberin Devamı

Karakter 26 bölümlük yolculuğunun ardından bambaşka birisine dönüştü. Üçünün de emeğine, duygusuna sağlık... Güllerin Savaşı’nda ilk perdenin kazananı Gülru oldu. Bakalım ikinci perdede Gülfem neler yapacak?

Yılanların Öcü’nün kamera arkasında eğlence var...

Ne yalan söyleyeyim, dram dizilerinin kamera arkasında hep bir acele vardır. Bölüm yetişecek kaygısı bir gerginlik yaratır. Çünkü sahneler yaz yaz, oyna oyna, çek çek bitmez. Buna bir de şehir dışı iş olması eklenince genellikle gruplaşmalar, birbirinden sıkılmalar eklenir. TTam da öyle olacağını sanarak geçen hafta sonunu Kapadokya’da çekilen Yılanların Öcü dizisinin setinde geçirdim ve inanılmaz eğlendim. Benim için de ilkti. Öncelikle herkesin derdi iyi anlaşmak ve eğlenmek.

Onlar da benim gibi ekibin uyumumun işe yansıdığına inanıyor. Birlikte aktiviteler geliştirmişler. Cemal Toktaş ve Nail Kırmızıgül müzik grubu kurmak için dersler almaya başlamış. Hande Soral orada ev tutmuş. Kendisine vakit ayırabildiğini söylüyor. Otelde yaşayan oyuncuların keyfine değmeyin. Kadınlar yoga, astroloji ve kuantum konuşuyor, erkeklerde onları anlamaya çalışıyor. Ahmet Varlı’yla türkü bara gittik. Gerçekten kral gibi karşılandık. Burak Can, setin neşesi. O yönetmen olmak istiyor ve tüm boş vakitlerini yönetmen Cemal Şan’la geçiriyor. Ben 1.5 günümü onlarla geçirdim ve sanırım 3 aylık gülme ihtiyacımı karşıladım. 6 aydır bir arada olmalarına rağmen sıkılmamalarına da şaşırdım. Umarım bu uyum ve eğlence reytinglerine de yansır.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR