Reaksiyon veda etti!

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, Yurdaer Okur ve İsmail Demirci’nin paylaştığı Reakisyon bu sezonun en iddialı işi olarak başladı.

Güçlü bir Türkiye, oyunu kuran Türkiye’yi, anlatmayı hedefleyen dizi ne yazık ki, istenilen reyting başarısına bir türlü ulaşılamadı. Sonunda durumu toparlamak için senaryoya müdahaleler edildi. Tam da iş rayına oturuyor derken, bu defa başrol oyuncuları Nehir Erdoğan ve İbrahim Çelikkol diziye veda etti. Ardından da kanal 13’üncü bölümde final yapacağını açıkladı.

Final bölümüne damgasını vuran Erdal Beşikçioğlu’ydu. Dizinin ilk bölümünde eski rolleriyle benzeşse de, sonrasında yine harika bir performans sergiledi.

Bu diziden kazandığımız en önemli isim ise İsmail Demirci oldu. 13 hafta boyunca bize oyunculuk renk kartelasından sunumlar yaptı. Berkan Şal’ı da unutmamak lazım. Behzat Ç.’de cinayetti, burada Ceset. Ama Ceset’le de tadını damağımızda bırakan bir performans sergiledi.

Reakisyon Perşembe akşamı veda etti. Sonunda da Yavuz Aslan yani Erdal beşikçioğlu “Biz bitti demeden oyun bitmez” dedi.

Haberin Devamı

Ne derssiniz, Reaksiyon beyazperdeye taşınır mı?

DİVA’YI İZLEYİN, İZLETİN

Önceki akşam Ayta Sözeri ve Elifcan Ongurlar’ın davetiyle kendimi Tatavla Sahne’de buldum. Yönetmenliğini ve yazarlığını Başak Kıvılcım Ertanoğlu’nun yaptığı, Ayta Sözeri, Elifcan Ongurlar, Gülüm Baltacıgil Gacoin ve Ömer Fırat Köker’in oynadığı Diva’nın prömiyerini tüm Kayıp Şehir ekibiyle izledim. Ayta ve Elif’i ekibi yalnız bırakmamıştı. Diva, çektiği filmlerle, söylediği şarkılarla, sansasyonlarıyla, yardım kampanyalarıyla gündemin en önemli magazin malzemesi olan bir kadının, isimsiz bir sanatçıya destek olmak için evine gitmesi ve evde yaşanan ilginç olayları anlatıyor. Oyun sizi gerçekten bugünün popüler dünyasıyla yüzleştiriyor. Oyunda; “Divalar her zaman yaşar ve yeniden üretilir. Düzen hep böyledir. Sil pakla, sil pakla, düzeni sil pakla, sil pakla” mesajı veriliyor. Ne kadar doğru değil mi? Diva’yı izleyin, izletin. Her salı Tatavla Sahyne’de oynanıyor. Unutmadan, Ayta Sözeri cuma ve cumartesi akşamları Gamsız Meyhane’de sahne alıyor. Sadece oyunculuğuyla değil, sesi ve sahnesiyle de izlenesi biridir Ayta. İsterseniz hafta sonunu onu dinleyerek, salı da izleyerek değerlendirin.

Haberin Devamı

Hiç pişman olmazsınız.

DİĞER YENİ YAZILAR