Kasım ayında kanalların durumu

Kasım ayı raporu açıklandı. Yine reyting listeleri ve kanalların durumu pek iç açıcı değil. Her ay değişen bir grafikte ilerliyor. 1 Aralık’ta açıklanan ve 8 televizyon kanalının kasım ayı verilerine göre kazanan Tüm Kişiler’de Fox TV oldu. Çünkü Fox, Tüm Kişiler’de hem Tüm Gün’de (02.00- 01.59), hem de Prime Time’da (20.00-23.00) birinci oldu. Anlayacağınız, Fox kasım ayında yayınladığı Emanet, Günahkar, Kocamın Ailesi, Karagül, Kiraz Mevsimi, O Hayat Benim ve 1 Erkek 1 Kasın 2 Çocuk dizileriyle Tüm Kişiler Prime Time’ın birincisi. Show TV, Tüm Kişiler’de Tüm Gün’de 2’nci, Prime Time’da 4’üncü. AB’de ise Tüm Gün’ün birincisi, Prime-Time’ın 3’üncüsü oldu. Kanal D, Tüm Kişiler’de Tüm Gün’de 3’üncü, Prime-Time’da 2’nci kanal oldu. AB’de ise hem Tüm Gün’de, hem de Prime Time’da 2’nci kanal. Geçen aya göre kan kaybetti Kanal D. Ekim ayında birinci kanal olmuştu.

KAZANAN FOX TV

Star TV, Tüm Kişiler’de Tüm Gün’de 4’üncülüğe oturdu. Prime Time’da ise 3’üncü kanal. AB’de ise Tüm Gün’de 3’üncü, AB’de 1’inci kanal oldu. Star, eylülden bu yana ilk kez birincilik gördü. Kasım ayında daha da yükselecek gibi görünüyor. Atv, istikrarlı bir şekilde yerini koruyor. Hem Tüm Kişiler’de, hem de AB’de Tüm Gün’de 5’inci kanal. Prime Time’da ise Tüm Kişiler’de, ve AB’de 6’ncı kanal oldu. Samanyolu hem TRT 1’i, hem de TV8’i Tüm Kişiler’de geride bıraktı. Tüm Kişiler’de Tüm Gün’de 6’ncı, Prime Time’da 5’inci. AB’de ise hem Tüm Gün’de, hem de Prime-Time’da sonuncu yani sekizinci oldu. TRT 1, düşüşünü sürdürüyor. Tüm Kişiler’de Tüm Gün’de ve Prime Time’da sekizinci, AB’de her iki kategoride de 7’nci. TV8, kasım ayında Prime Time AB’de yükseldi. Tüm Kişiler’de Tüm Gün’de ve Prime-Time’da 7’inci, AB’de Tüm Gün’de 7’inci, Prime-Time’da 4’üncü kanal oldu. Sonuç; kanallar hâlâ dengeyi kuramadılar. Fakat son üç ayın verilerine göre kazanan Fox TV.

Haberin Devamı

CANSEL ELÇİN EVE DÖNÜŞ'TE

Kertenkele dizisinin yapım şirketi Yapım Atölyesi, yeni bir diziye hazırlanıyor. Dizinin adı Eve Dönüş. O nedenle Kertenkele'nin yönetmeni Kartal Çidamlı, yapımcının özel isteğiyle ayrıldı. Çünkü Eve Dönüş'ü Çidamlı kuracak. Bu arada Çidamlı'nın yerine Metin Balekoğlu gelecek. Eve Dönüş'ün başrolünde kimin rol alacağını da öğrendim. Hayranları uzun süredir bekliyordu. Cansel Elçin, yakın zamanda atv ekranında olacak.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR