Dizi kazanında neler kaynıyor?

- Benim Adım Gültepe dizisi için final kararı alındı. Dizi 8’inci bölümde sona erecek. Ancak hangi gün, hangi saatte final yapacağını henüz hiçbirimiz bilmiyoruz.

- Fatih Harbiye dizisi için de final kararı alındı. Dizinin 49’uncu bölümde sona ereceği konuşuluyor.

- 7 Kasım Cuma Beyaz Show Ulan İstanbul ekibiyle yeni sezonunu açıyor.

- Şeref Meselesi dizisi ekim ayında başlayacaktı. Ama Kasım ayına ertelendi.

- Yalan Dünya, 29 Ekim Çarşamba akşamı başlıyor. Saati ilk başta 23.00 olarak açıklandı ama sonra değişti. Ardından yine 23.00 oldu. Bakalım, çarşamba kaçta ekrana gelecek?

- Yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği Beş Kardeş’in kadrosu şekillenmeye başladı. Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Fatih Artman, Serdar Orçin, Gizem Erdem’in başrollerini oynadığı diziye ‘Bana Artık Hicran De’nin bitmesiyle Nadir Sarıbacak da katıldı. Dizi Ocak ayında Kanal D’de ekrana gelecek.

- Pana Film’in yapımını, Serdar Akar’ın yönetmenliğini, Ercan Mehmet Erdem’in senaristliğini üstlendiği kod adı ‘Adı Yok’ projesinin oyuncuları belli olmaya başladı. Ah Neriman dizisinin sona ermesiyle Sezin Akbaşoğulları ‘Adı Yok’un kadrosuna transfer oldu. Barış Bağcı da dizinin kadrosunda...

Haberin Devamı

- TMC Kerem Deren’in senaryosunu kaleme aldığı yeni bir dizi hazırlıyor. Kod adı Racon olan dizinin başrolünde Mehmet Aslantuğ rol alıyor. Aslantuğ dizide halim babasının ölümünün ardından kendi adaletini kendi dağıtan Kenan karakterini canlandıracak. Kestiği raconlarla ünlü Kenan’ın ailesi ve aşkla intihanı konu edilecek. Babasının kabadayı olmasına karşı çıkan ama bir anda kendisini yeraltı dünyasında kararlar veren biri olarak bulan Yağmur karakteri için ise Hande Doğandemir’le görüşülüyor. Eğer rol alırsa Aslantuğ ve Doğandemir baba-kız oynayacak.

- Medyapım ‘Shameless’ dizisini ‘Utanmazlar’ adıyla uyarlıyor. Merve Girgin’in yöneteceği dizi için Ferhan Şensoy’la görüşülüyor.

DİĞER YENİ YAZILAR