Yeni sezonun en zor günü çarşamba

Bu akşam sezonu Yılanların Öcü dizisiyle Show TV’de açıyoruz. Başrollerini Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş ve Rüçhan Çalışkur’un paylaştığı dizi en zor gün çarşambanın ilk görücüye çıkanı olacak. Haftaya mücadeleye Benim Adım Gültepe ve Kızılelma katılacak. 17 Eylül’de Reaksiyon ve Kara Para Aşk yarıştaki yerini alacak. İşte asıl kavga ondan sonra başlayacak. Geçen sezon Kara Para Aşk dizisinin Muhteşem Yüzyıl’ın ardından zirveye oturacağını yazmıştım. Gerçekten şahane bir sezon finali yaptılar. Yeni sezon tanıtımları da etkileyici. Çünkü bu defa bir suçlu ve polisin aşkını izleyeceğiz. AB’de zirve şansı çok yüksek. Dediğimin arkasındayım fakat Kara Para Aşk’ın herkesi yani Tüm Kişiler’i kucaklamayacağını düşünüyorum. O görevi benim Adım Gültepe üstlenebilir. Bana kalırsa her iki grupta da ilk üçte; Benim Adım Gültepe, Kara Para Aşk ve Reaksiyon dizileri olur. Şimdi atıp tutması kolay, diziler başlayınca asıl savaşı izleyeceğiz.

Kanal D tanıtım filmiyle iddiasını ortaya koydu

Eskiden Kanal D’nin tanıtım filmlerini heyecanla beklerdik. Her yıl başka bir konsept olurdu. Bazen bir mutfak, kimi zaman karaoke… Son iki yıldır çıkan işleri beğenmiyorduk. Zaten son iki sezonu kanal da iyi geçirmedi. Neyse ki, bu sezon eski günleri hatırlatan bir tanıtım geldi. Bence yine kısa ve kimin kim olduğu anlaşılmıyor ama nostalji etkisi var. Bu sezon “Starsan Star’dasın” sloganıyla yola çıkan Star TV’ye göre, Kanal D daha eğlenceli ve mütevazı bir tanıtım hazırlamış. Eski günleri hatırlattığına göre Kanal D bu sezon iddialı olacak diyebilirim.

Haberin Devamı

Selahattin Töz IŞİD lideri olacak

Daha önce tiyatro sahnesinde izlediğimi ve çok beğendiğimi yazmıştım Selahattin Töz’ü. Onu Kanıt, 6 Mantı, Muhteşem Yüzyıl dizilerinde izlemiştik. Son olarak Muhteşem Yüzyıl’daki Ferhat Ağa karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Töz, şimdi Kurtlar Vadisi’yle anlaştı. Kurtlar Vadisi’nde bu kez IŞİD liderini canlandıracak ve hepimizin nefretini kazanacak.

DİĞER YENİ YAZILAR