Beş dizinin kanalı henüz belli değil

Dün yeni başlayacak 30 diziyi ve devam edenleri yazmıştım. Bugün beş diziden daha bahsedeceğim. Kanalları henüz netleşmeyen ama yakında belli olacak beş diziden biri Aşkın Dili Yok. Boyut Film’in çektiği, Deniz Çakır ve Yiğit Özşener’in başrollerini paylaştığı dizi Bitlis’te çekiliyor. Kanal D’yle yakın temas devam ediyor. İkinci dizinin kod adı Emanet. Gold Film’in Emanet’iyle karıştırılmasın. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Cansu Dere rol alacak. Endemol’ün yapımını üstlendiği dizi için Show, Star ve Fox TV’yle görüşmeler devam ediyor. Üçüncü dizi Son Destan. Ben de önceki hafta yazmıştım. BKM’nin yapımını, Tomris Giritlioğlu’nun proje tasarımını üstlendiği dizide Mert Fırat ve Bensu Soral rol alacak. Kanallarla görüşmeler devam ediyor. Dördüncü dizi Aşkın Kanunu. Mustafa Üstündağ’ın başrolünü üstlendiği dizinin yapımı TMC’ye ait. Atv ve Star’la yakın temas sürüyor. Son proje Beş Kardeşler. Onur Ünlü’nün proje tasarımını üstlendiği diziyi Ay Yapım çekecek. Atv ve Star’la görüşmeler devam ediyor.

Haberin Devamı

Kertenkele dizi oluyor

Ekim ayında atv’de yeni bir dizi başlıyor. Kemal Tebrizi’nin yönettiği, 2004 İran yapımı Kertenkele filmi dizi oluyor. Bir hırsızın hapishaneden kaçıp, sınırda imam bekleyen bir köye kendisini imam olarak tanıtmasını anlatır Kertenkele. Verdiği vaazlerle popülerliğini artırır. Mizahı hüzünle harmanlayan şahane bir filmdir. Şimdi atv İç Yapımlar Kertenkele’yi dizileştiriyor. O nedenle oyuncu seçimleri devam ediyor. Ama netleşen bir isim yok. Şimdilik bildiğimiz diziyi Kartal Çidamlı yönetecek.

Mutluluklar!

Ulan İstanbul’un Hayati’si Beyti Engin ve Benim Adım Gültepe’nin senaristlerinden Hale Aksu cuma akşamı Bahçeköy Hint Bahçesi’nde düzenlenen bir davetle evlendi. Düğüne Hale ve Beyti’yi seven herkes gelmişti. Ben de hem kız, hem de erkek tarafından olduğum için davetliler arasındaydım. Nurcan Kara ve Özen Yula nikâh şahidiydi. “Hoş geldiniz” diye masalar gezildikten sonra resmen düğünü misafirler başlattı. Herkes bir anda sahneye atladı. Son yıllarda bu kadar eğlendiğim bir düğün hatırlamıyorum. Hale ve Beyti umarım çok mutlu olursunuz. Size tıpkı nikâh memureniz gibi “Lütfen bu aşkın kıymetini bilin” diyorum. Mutluluklar…

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR