İyi ki doğdum…

Bugünün konusu benim. Pazartesi doğum günümdü ve bu yıl sezon başlamadan kendime kutlama yapmaya karar verdim. Yapılan listeler her geçen gün büyüdü. Hande Subaşı ve Fırat Topkorur mekânı önerdi. Asmalımescit Hardal Teras’ta samimiyetin gerçekten yaşandığı bir eğlence yaşadık. Öncelikle pazartesi günü evimi ve mekânı çiçek bahçesine dönüştüren herkese teşekkür ederim. Partiye benim özel hayatımda çok vakit geçirdiğim ama mesleki anlamda eleştirebildiğim tüm dostlarım geldi. Gelemeyenlerin mazereti vardı. Ya setteydiler ya da şehir dışında… Ama gönülleri bizleydi biliyorum. Tek tek isim yazmak zor olacak. Çünkü kanal yöneticilerinden senaristlere, yapımcılardan oyunculara, görüntü yönetmenlerinden yönetmenlere çok isim katıldı. Herkes mesleki sıfatını kapıda bırakıp gelmişti. O nedenle herkese çok teşekkür ederim. Çünkü iş başka şey, dostluk başka… Bana “Bu sektörde dost olmaz” diyenlere inat, işinizi doğru yapıp samimi olduğunuzda tüm klişelerin yıkılabileceğini kanıtladılar.

İyi ki doğdum…

Tatilden İstanbul’a adım atar atmaz geldi Hande Doğandemir. Gecenin en çok dans edenlerinden biri ben, diğeri Hande’ydi.

Haberin Devamı

İyi ki doğdum…

Fatih Harbiye’nin bıçkın delikanlısı Cihan’a hayat veren Fırat Topkorur, gelir gelmez bluzuma bir çeyrek altın taktı. Gece boyu “Düğüne geldiğini zannediyor” esprisi havada uçuştu.

İyi ki doğdum…

Ben onlara “Şehzadelerim” diyorum. Ama onlarda egonun zerresi yok. Beni yalnız bırakmadılar.

İyi ki doğdum…

İyi ki doğdum…

Serhat Teoman ve Emre Erkan çok uzun yıllardır arkadaşlarım. İkisi de dostluklarını kanıtlayıp yine doğum nümün en çok eğlenen kişileri oldular.

İyi ki doğdum…

Ankara’nın Dikmeni dizisinin oyuncuları Gözde Kansu ve Berrin Şeker Civil gecenin en güzel kadınlarındandı. Benden daha güzel göründükleri için sürekli başlarının etini yedim.

İyi ki doğdum…

Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar, gecenin en zarif çiftlerindendi. İyi ki geldiler. Çok eğlendik.

DİĞER YENİ YAZILAR