Arkadaşım Hoşgeldin doğru zamanda geldi

Haberin Devamı

Milletçe zor günlerden geçiyoruz. Siyasi hareketlilik ekonomiyi de etkiliyor. Dolar her geçen gün artarken geçim sıkıntısı insanların en çok konuştuğu konu oluyor. İşte böyle dönemlerden ekranda etkileniyor. İnsanlar buhranlı günler geçirirken ekranda komedi ve kahramanlık işlerine daha fazla ilgi gösteriyor. Çünkü günlük hayatında sıkıntı yaşayan insanlar ekranda onu eğlendiren işler izlemek istiyor. O nedenle Arkadaşım Hoşgeldin tam zamanında geldi. Bu sezon Kanal D dizileriyle hayal kırıklığına uğradı. Fakat Tolga Çevik’in Komedi Dükkanı, yeni adıyla Arkadaşım Hoşgeldin o kadar iyi bir ivme yakaladı ki, yılbaşı gecesi hayatımıza girip adeta umut verdi. Bize ekran karşısında iki saat boyunca tüm dertlerimizi unutturuyor. Tolga Çevik, dün Ayşe Arman’a verdiği röportajda Arkadaşım Hoşgeldin’in bu kadar sevilmesinin nedeninin 2.5 sene ara vermesi olduğunu söylemiş. Kesinlikle doğru ama doğru zamanda gelmesi de başarısını ikiye katladı.

Muhteşem Yüzyıl’dan Çalıkuşu’na

Survivor’ın şampiyonu Hilmi Cem İntepe, yarışmanın ardından oyuncu olmak istediğini açıklamış ve kısa sürede Muhteşem Yüzyıl’ın kadrosuna dahil olmuştu. Yavuz karakterini canlandıran İntepe, çarşamba akşamı Muhteşem Yüzyıl’a veda etti. Hiç ara vermeden de soluğu Çalıkuşu setinde aldı. Salı akşamı bu defa Yusuf olarak karşımıza çıkacak. Daha Survivor’ın başında yapımcılara “Hilmi Cem’e dikkat!” diye çağrıda bulunan biri olarak tabii ki oyunculuğa devam etmesini destekliyorum. Ama bu çok hızlı bir hamle olmadı mı Hilmi Cem? Daha Yavuz’un yedisi çıkmadan bu kez Yusuf olmak bence riskli bir hareket. Oyunculuk çok uzun bir yol. Eğer Hilmicem bu işte olmaya kararlıysa bence ara vermeli, kendini geliştirmeli ve inandırıcılığını artırmalıydı. Bu çok hızlı verilmiş bir karar olmuş.

“Kim O!” şubat ayında başlıyor

Bu sene 3 Adam fırtınası esti. Okan Bayülgen ve Beyazıt Öztürk’ten daha fazla reyting alan Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç Star TV’yi cumartesi akşamları zirveye taşıdı. Ancak Acun Ilıcalı’nın tv8’i satın almasıyla 3 Adam’ın yeni adresi tv8 oldu. 3 Adam bu ay Star ekranına veda ediyor. Onların yerine de yine BKM Mutfak’tan arkadaşları gelecek. Şahin Irmak, Büşra Pekin ve Sadi Celil Cengiz şubat ayında “Kim O!” adlı yeni programlarıyla karşımızda olacaklar. Ancak hiçbiri kendisi olmayacak. Büşra Pekin ve Şahin Irmak Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan aşina olduğumuz Havuçlu Anne ve Hıyarlı Baba’yla, Sadi Celil Cengiz ise şovmen olma meraklısı kayınço Ferhat’la izleyici karşısına çıkacak. Bu üçlünün evini her hafta ünlü konuklar ziyaret edecek. Hakan Algün, programın yönetmenliğini üstlenecek. Bana format olarak yıllar önce yine Star TV’de ekrana gelen, Erkan Köse ve Durul Bazan’ın Gecekondu adlı programını hatırlattı “Kim O!” Pekin, Irmak ve Cengiz’in eğlenceli bir şov hazırladığına eminim. Bakalım önümüzdeki ay başlayacak olan “Kim O!” seyircinin yeni gözdesi 3 Adam’ın boşluğunu dolduracak mı?

DİĞER YENİ YAZILAR