2013’e nasıl veda edeceksiniz?

Haberin Devamı

Acısıyla tatlısıyla koca bir yılı daha yarın gece geride bırakacağız. Her sene için bir an önce geçse diyoruz ama 2013 gerçekten pek çoğumuz için kötü geçti. 2013’ü uğurluyoruz diye mutluyum. Zaten ekranın da en kötü yılını yaşattı bize. Peki, 2013’e nasıl veda edeceğiz? Kendi adıma ailemle birlikte olacağım, sonra arkadaşlarımla vakit geçireceğim ama hep televizyon izleyeceğim. Malum, ertesi güne yazı yazmak zorundayım. Benim gibi yılbaşı gecesini evde geçirecekler için kanallarda eğlenceler hazırladılar. İşte kanalların yılbaşı eğlencesi…

Show TV: Saat 21.00’de Bülent Ersoy Show’la karşımızda olacak. Ersoy’un yeni yıl için sürprizi Sibel Can ve Orhan Gencebay. Konser tadında bir gece yaşatacaklar.

Kanal D: 15.30’da Ben Bilmem Eşim Bilir’le yılbaşı ekranına start verecek Kanal D. 20.00’de Cem Yılmaz Fundamentals gösterisiyle, 23.00’te Tolga Çevik ve Ezgi Mola Arkadaşım Hoşgeldin’le karşımızda olacak. Arkadaşım Hoşgeldin’e Mustafa Sandal ve Volkan Konak konuk olacak.

Atv: Saat 20.00’de Kenan Işık’ın sunumuyla Kim Milyoner Olmak İster izleyeceğiz. Kim Milyoner Olmak İster’de Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, Cesur Hemşire’nin başrol oyuncuları Hakan Yılmaz ve Şebnem Bozoklu yarışacak. 22.00’de Doksanlar dizisi yılbaşı özel bölümüyle karşımızda olacak.

TRT 1: 20.00’de Seksenler bize nostaljik bir yılbaşı gecesi yaşatacak. 23.00’te Beni Böyle Sev oyuncularının sunumuyla gerçekleşecek özel eğlence programında Mustafa Ceceli ve Zara sahne alacak.

Star: 20.00’de O Ses Türkiye başlayacak. Ancak Ebru Gündeş yerine Hülya Avşar jüri koltuğuna oturacak. Ünlü konuklar sahnede şarkı söyleyerek jüriyi etkilemeye çalışacak. Ardından 3 Adam ekrana gelecek.

Fox: 20.00’de Çocuklar Duymasın yılbaşı özel bölümüyle yayınlanacak.

tv8: Hadise, Gökhan Özoğuz ve Murat Boz tv8’de de sahne alacak. Ardından Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç skeçleriyle ekranda olacak.

Cnbc-e: 19.00’da Doctor Who, 20.00’de A Christmas Carol Disney’s, 22.00’de Madonna konseri ve 24.00’de Victoria Secret Fashion Show olacak.

Cnn Türk: Mesut Yar’un sunumuyla Burada Laf Çok Yılbaşı özel konuklarıyla karşımızda olacak.

NTV: 21.00’de Selçuk Yöntem’in sunumuyla Büyük Risk ekrana gelecek. Yarışmaya; Can Bonomo, Tan Sağtürk, Zeynep Beşerler, Erdil Yaşaroğlu, Asuman Krause, Metin Şentürk, Burcu Kara katılacak.

Habertürk: Pelin Çift’in sunumuyla Yılbaşı Özel programı ekrana sürpriz konuklar getirecek.

Skytürk 360: Korcan Karar, Nez ve Tuğçe Pala Yeni Yıl programıyla karşımızda olacak.

2013’ÜN EN İYİ PROGRAMLARI

En iyi ana haber bülteni: Kanal D

En iyi haber bülteni sunucusu: İrfan Değirmenci

En iyi haber/belgesel programı: Hayatın Tanığı

En iyi sohbet programı: Aykırı Sorular

En iyi spor programı: Stadyum

En iyi şov içerikli yarışma programı: O Ses Türkiye

En iyi bilgi içerikli yarışma programı: Kelime Oyunu

En iyi talk-show: 3 Adam

En iyi magazin programı: Süper Star Life

DİĞER YENİ YAZILAR