Beni Böyle Sev’de bu sezon aşkı izleyeceğiz

Haberin Devamı

TRT 1’de, pazartesi akşamı ekrana gelmesine rağmen Beni Böyle Sev kendi kitlesini yarattı. Zira Survivor, Karadayı, Yalan Dünya gibi güçlü rakiplerine naifliğiyle kafa tuttu. Aslında dizide ne çok ünlü oyuncular rol alıyor, ne de iddialı bir konusu var. Reytingleriyle de kapı duvar kırdırmıyor. Ama projedeki samimiyet ve mütevazılık sizi içine çekmeyi başarıyor. Orhan Gencebay’ın Beni Böyle Sev şarkısının fonunda üniversite öğrencilerinin aşkları, sorunları ve aile ilişkileri anlatılıyor. Bana kalırsa tema müzikleri dahil arabesk damarı işin başarısının yüzde 50’sini oluşturuyor. Tabii ki oyuncular; Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Güven Kıraç, Altan Gördüm, Lale Mansur, Erdem Akakçe, Selen Uçer, Mert Turak, Bala Atabek, Burcu Biricik, Beyti Engin, Burcu Altın, Fatih Koyuncuoğlu ve Yusuf Akgün’ün bu işe gönlünü koymasını es geçemem.

2 Eylül’de başlıyor

Önceki gün yeni sezon öncesi dizinin yapım şirketi BSK Yapım’da bir mangal partisi düzenlendi. Ben de ekipleydim. Öncelikle birbirine çok bağlı ve sevgi dolu bir ekip gördüm. Bence birbirini seven insanların olduğu bir sette her zaman samimi bir iş ortaya çıkar. Esin Yağmurdereli ve oyuncularla biraz sohbet ettikten sonra soluğu dizinin yapımcısı Çağrı Bingüller’in yanında aldım ve yeni sezon tüyolarını sordum. Bingüller, “Hiçbir oyuncumuz ayrılmadı. İlk bölümlerde yeni karakterde girmeyecek. Sezon finalinde Ayşem ve Ömer severek ayrılmışlardı. Tabii ki kavuşmaları öyle kolay olmayacak. Birazcık onları süründüreceğiz. Ama amacımız sadece Ayşem ve Ömer aşkı üzerinden bir hikâye anlatmak değil. Nezih-Reyhan ve Seda-Furkan aşkını da işleyeceğiz” diye cevap verdi. Ömer’in çok romantik bir erkek karakter olduğunu söylediğimde de “Bence bu devirde Ömer gibi aşkına sahip çıkan bir erkek bulmak zor. O nedenle bazen dizinin başına ‘Bu karakter bir hayal ürünüdür’ diye yazmayı bile düşünüyoruz” dedi. Bence de haklı. Galiba özellikle gençlerin bu diziyi izlemesinin asıl sebebi de o… Zeynep ve Ömer’i izledikçe özlediğimiz ve sahip olamadığımız o aşkı en azından hayalimizde yaşatıyoruz. Bu devirde Romeo mu kaldı? Ne dersiniz? Bu arada Beni Böyle Sev yeni bölümleriyle 2 Eylül’de başlıyor.

Kelime Oyunu Show’a yakıştı

Bloomberg HT’de başladığı Kelime Oyunu programıyla Show TV’ye transfer olan A. İhsan Varol, bence son yılların en büyük keşfi. Niye mi? Çünkü İhsan ne oyuncu ne de ünlü. Farkındaysanız ekranlardaki neredeyse tüm yarışmaları ünlüler sunuyor. O, kendi halinde bir editörken şans eseri kendisini ekran önünde buldu. Sempatikliğiyle de herkesin gönlünü kazandı. Sorularını hâlâ kendisi hazırlıyor. Kelime Oyunu’nda rakipleri gibi ne uçak, ne araba, ne de milyonlar dağıtıyor. Sadece bilgiyle insanları ekrana çekmeyi başarıyor. Şimdi bu yolculuğuna daha vahşi bir alanda devam ediyor. Tematik kanal yerine eğlence kanalında reytinge karşı kafa tutuyor. Ama İhsan bunun da altından çalışkanlığı ve sempatisiyle kalkacaktır. Bence Show TV’ye de çok yakıştı.



GÜNÜN REPLİĞİ

Ozan: Benimle yepyeni bir hayata başlar mısın? Umut, benimle evlenir misin?

Umut: Senin ne beklediğin belli. Gözyaşlarıyla boynuna atlayayım, sevinçten kendimi nereye atacağımı bilemeyeyim. Senin hayal ettiğin bu. Ama cevabın ben de yok Ozan. (Benim Hala Umudum Var)

DİĞER YENİ YAZILAR