Muhteşem İkili eğlence vaat ediyor

Çağatay Tosun’un yönetmenliğini, Emre Özdür ve Başar Başaran’ın senaristliğini, TMC-Erol Avcı’nın yapımcılığını üstlendiği, Kanal D’nin yeni dizisi Muhteşem İkili’nin ikinci tanıtımı yayınlandı. İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel, Öykü Karayel, Zafer Algöz ve Engin Şenkan’ı izlediğimiz tanıtım fazlasıyla eğlence vaat ediyor. Özellikle Kerem Bürsin’in dizide canlandırdığı Amerika’da eğitim almış bir karakter olarak tanıtılması fazlasıyla ipucu verdi. Amerika’dan Türkiye’ye gelen ve halen hem aksan, hem de tavırlarında o Amerikalı hali yansıtan Bürsin sanırım dizide bu haliyle kendisi de eğlenecek. Muhteşem İkili, aksiyon-komedi türündeki tanıtımlarıyla oldukça keyifli görünüyor. Umarım dizi başladığında da vaat ettiğini izleyebiliriz.

Gün değişikliği yaptı

Mehmet Bozdağ’ın hem yapımcılığını, hem de senaristliğini, Kamil Aydın’ın yönetmenliğini üstlendiği Mehmetçik: Kut’ül Amare dizisi hem gün, hem de isim değiştirdi. Bundan sonra Mehmetçik: Kutlu Zafer adıyla salı akşamları ekrana gelecek. Üstelik ilk bölümü 23 Ekim Salı günü yayınlanacak. Tanıtımı fazlasıyla dikkat çekti, üstelik yepyeni bir dizi başlıyormuş gibi hissettirdi. Salı akşamı kumandanın hakimi Kadın, bakalım Mehmetçik ekrana erkek izleyiciyi toplayabilecek mi?

Haberin Devamı

Bambaşka Bir Kıvanç izleyeceğiz

Ali Aydın’ın senaryosunu, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği Çarpışma dizisinin çekimleri başladı. Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buçe Kahraman, Furkan Kalabalık’ın rol aldığı dizi dört arabanın çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor. Show TV’de ekrana gelecek dizide Kıvanç Tatlıtuğ’u ilk kez polis olarak izleyeceğiz. Uluç Bayraktar ve Kıvanç Tatlıtuğ ise 11 yıl sonra yeniden birlikte çalışacak. Daha önce Menekşe ile Halil ve Ezel’de 8 karakterini canlandırdığında birlikte çalışmışlardı. O karakteri de zaten hiçbirimiz unutamayız. O nedenle hep bu ikilinin neler yapacağını merak ediyordum. Bu kez ekranda farklı bir Kıvanç Tatlıtuğ izleyeceğimize eminim.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR