4 Kadın’ın ortak özelliği dobra olmaları

Eğer iyi bir kadro kurulursa kalabalık masa sohbetlerinin olduğu programlara her zaman yoğun ilgi olur. Çünkü herkes birbirine muhalefet eder, ortaya da çok sesli bir masa çıkar. “Çok seslilik” her zaman iyidir. Herkesin bir temsilcisi olur o masada. İzleyici takım tutar gibi masadaki temsilcisini savunur.

4 Kadın’ın ortak özelliği dobra olmaları

Bu uzun girişin sebebi; pazartesi sabahı Kanal D’de başlayacak olan 4 Kadın Zamanı programı. Sadece adı bile merak uyandırıyor. 4 kadın bir masada... Peki onlar kim? Derya Tuna, Hande Ataizi, Seda Akgül ve Eylül Öztürk. Masa daha da merak uyandırmaya başladı bile. Hepsi birbirinden farklı, hepsi bir özelliğiyle aynı. Hepsi dobra olmalarıyla tanınıyor. Yani hazır olalım, bu programda kimse lafını eğip bükmez. Herkes düşündüğünü masaya söyler, ondan sonra başlar tartışma. Sabahlarımız bu atışmaları bekleyerek geçer. Demedi demeyin! 4 Kadın Zamanı, pazartesi sabahı 9.30’dan itibaren hafta içi her sabah ekranda olacak.

Tilbe’nin yerine önerim Candan Erçetin

Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye’den ayrıldığını, Acun Ilıcalı Beyazıt Öztürk’le O Ses Türkiye için anlaştıklarını açıkladı. Ardından Yıldız Tilbe cephesinden de ayrılık haberi duyuldu. O Ses Türkiye karışıyor mu? Ortada bu kadar iyi bir program varken ne oldu da yaprak dökümü yaşanıyor? Uzun soluklu programlarda yeniliklere gitmezseniz kendinizi tekrar edersiniz. O nedenle son zamanlarda yaşanan ayrılıkları bir tazelenme olarak yorumlamak lazım! Bu programdan herkes gider, hatta Acun Ilıcalı bile gider. Ancak bu programın değişmeyen iki ismi olur: Murat Boz ve Hadise. Aslında bu yarışmanın fark edilmesi de onların atışmasından sonra başlamadı mı? O nedenle bu sezon Beyazıt Öztürk Acun Ilıcalı’nın yerine moderatör olur. Hadise ve Murat Boz jüri üyeliğine devam eder. Eminim Yıldız Tilbe’nin yerine isim düşünülmüştür ama benden de bir öneri var: Candan Erçetin. Onların Beyaz’la atışmaları bile programa çok şey katar. Umarım keyifli bir sezon olur.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR