Survivor’da mesele ekip olmak

Survivor tartışmasız dünyanın en zor yarışması... Issız bir adaya atılan yarışmacılar zor oyunlar, açlık, soğuk, sıcak ve bambaşka karakterlerle mücadele ediyor. Ortaya yarışmacılar için zor ama izleyici için seyirlik bir iş çıkıyor. Survivor’a herkes maskelerini takarak geliyor ama açlık o maskeleri söküp atıyor. Survivor her sezon dizilere karşı mücadele ediyor. Acun Medya ekibi Survivor’ı öyle bir akışla yapıyor ki, ortaya pek çok diziden daha heyecanlı ve gerçek bir drama çıkıyor. Her karakterin dönüşümünü izleyebiliyor ve takım tutar gibi yarışmacı tutmaya başlıyorsunuz. Bir de üstüne karakterin başarısını siz sağlıyorsunuz. Sizin oylarınızla oyunda kalıyor ya da gidiyor. Kısacası izleyici senaryoya müdahale edebiliyor. İşte tam bu sebeple diziler karşısında bir adım önde olmayı başarabiliyor. Bu yıl ilk defa Survivor’ın Kuzey Kıbrıs’taki finaline ben de katıldım. Favorim Ogeday’dı ve son dörde kalmıştı. Salı akşamı dört finalist Nuhun Gemisi Otel’de Acun Medya’nın sanat ekibinin kurduğu konseye katıldım. Seyircisiz bir çekimdi. Ogeday, Sema, Serhat Akın ve Adem’den biri gidecekti. Sema iyi mücadele etmişti ama ilk elenen o oldu.

Haberin Devamı

Survivor’da mesele ekip olmak

Ilıcalı stand-up yaptı

Çarşamba günü tüm gün otelde hummalı bir çalışma vardı. Tüm yarışmacılar, aileleri, sponsorlar, TV8 çalışanları ve Acun Medya ekibi oradaydı. Eski yarışmacılar gündüz plaj voleybolu oynarken, ekip akşam gerçekleşecek Yüzleşme ve eleme için hazırlıktaydı. Ama işin güzel tarafı Acun Medya ve TV8 çalışanlarının neredeyse tamamımın orada olmasıydı. Çoğunun ailesi de yanındaydı. Bir yandan çalışıp, diğer taraftan ailece vakit geçiriyorlardı. Hayatım boyunca kurumsal işyerlerinden çok aile olunan ortamları sevmiş biriyim. Çünkü televizyonculuk heyecan ve gönül işidir. İşini sever, arkadaşlarınla iyi anlaşır, önce ekip dersen başarı kaçınılmazdır. Bunu Acun Medya ve TV8 ekiplerinde gördüm. Hatta bir yöneticiye “Buradan gider misin?” diye sordum. “Hiçbir para beni bu kurumdan koparamaz. Çünkü burada değerli olduğumu hissediyorum” cevabını verdi. TV8 çalışanlarının çoğu kadınlardan oluşuyor. Hani derler ya; çok kadının olduğu yerde olay vardır. İşin ilginç yanı bu kadınlar arasından su sızmıyor. Gün boyu hazırlığın ardından akşam Yüzleşme başladı. Önceki Survivor’lara göre yarışmacıların birbirine daha saygılı olduğu bir yüzleşme izledik. Sadece Çılgın Sedat’ın plaj voleybolu teklifiyle tansiyon yükseldi. Acun Medya ve Survivor ekibi final günü maça çıkacaktı. Elemedeyse Serhat Akın finale veda eden kişi oldu. Yayın sonrası Acun Ilıcalı misafirlere bir stand-up gösterisi yaptı.

Haberin Devamı

Survivor Brezilya ve Romanya’da

Perşembe günü final heyecanı yaşanıyordu. Ancak hepimizin merakı maçtı. Yayın 21.00’de başlayacaktı. 18.30’da ise Acun Medya ve Survivor ekibi kuma çıktılar. Acun Ilıcalı çok iddialıydı. 1’e 10 bahis vermişti. Fakat hava 34 dereceydi ve Acun Medya ekibinin tamamı oruçluydu. Maç başladı. Survivor ekibi iyiydi. İlk seti aldılar. İkinci sette Acun Medya ekibi atağa geçti. Fakat seti zar zor alabildiler. Son sette Acun Medya fark atmaya başladı. Acun Ilıcalı rakip takımın moralini bozmaya başladı ve kazanan Acun Medya oldu. Canlı yayına çok az süre vardı. Hızlıca iftar yapılıp yayına geçilmeliydi. Adem ve Ogeday finalist koltuğunda oturuyordu. Keyifli VTR’ler hazırlanmıştı. Sabriye’nin olduğu her videoda izleyiciler çok eğleniyordu. Berna’yla atışmaları ve Sabriye’nin ilk görüşte aşkı VTR’lerinde gözümden yaş gelene kadar güldüm. Sabriye bu sezon Survivor’ın en renkli yarışmacısıydı. Dakikalar ilerledikçe yarışmacıların heyecanı artıyordu. Sonunda kazanan Ogeday oldu. Havai fişeklerin dakikalarca durmadığı bir gösteriyle bir Survivor daha sona erdi. Seneye çok daha iddialı bir Survivor izleyeceğimizden eminim. Üstelik Acun Medya; Yunanistan, Romanya ve Brezilya’da da Survivor yapacak. Ekip daha da büyüyüp uçaklarda ve Dominik’te yaşayacak gibi görünüyor. Çünkü bu kadar zor ve güçlü prodüksiyon yapmak herkesin harcı değil! Mutlu bayramlar!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR