Her diziye kar yağacak

Hafta sonu çok acayip geçti. Yoğun kar yağışı nedeniyle evlere hapsolduk. İyi ki olduk. Çünkü çok uzun zamandır ilk defa cumartesi günü herkesin yüzü gülüyordu. Beyaz bir örtü herkese umut aşılamıştı. Karda yuvarlananlar, oyun oynayanlar vardı. İstanbul’un hafta sonu sesi kahkahaydı. Herkes çocukluğuna geri dönmüştü. Ancak karlı İstanbul dizi setleri için kabus oldu. İçerde ekibi karda mahsur kaldı. Belediye, jandarma ve valiliğin yardımıyla kurtarıldılar. Daha birçok dizide eminim bu sorunu yaşamıştır. Medyaya yansıyan İçerde oldu. Ekibe geçmiş olsun. Haftaya ve sonraki hafta hava nasıl olur bilmem ama tüm hafta ekrandaki dizilerde bembeyaz bir İstanbul izleyeceğiz. Hayat durdu ama setler durmadı. Dış çekimlerde mecbur karda yapıldı. Karı özleyenler üzülmeyin! Dizilere yağan kar sebebiyle iki hafta kar izleyeceğiz.

Hem aşk hem gezi: Şanslı Kızlar

Şu sıralar kafamı dağıtan şeyler izlemeyi ve okumayı seviyorum. Herkesin depresyonda olduğu zamanda birilerinin yaptıklarıyla umuda tutunmaya ihtiyacım var. Geçenlerde Ahenk Göklü’nün ilk romanı Şanslı Kızlar elime geçti. Kapağında Capri vardı. Hava zaten buz gibiydi, denize özlemim artmıştı. Kitabı elime aldım ve iki saat sonra yüzüm gülüyordu. Biraz hızlı okuyorum. Zira; Şanslı Kızlar aşk acısıyla özgüvenini kaybetmiş bir kadının kendi şansını yaratma macerasını anlatıyor. Kitabın en keyifli taraflarından biri bir kadının yeniden doğuşunu okurken, Capri’yi de geziyorsunuz. Yani hem aşk, hem de gezi kitabı okuyor gibi olacaksınız.

Haberin Devamı

30 dakikada geldiler

Geçenlerde başıma korkunç bir şey geldi. Bu devirde telefonsuz kalmak en korkunç şey galiba! Telefonla konuşurken ellerimi yıkıyordum ve bir anda telefonum lavaboya düştü ve sular altında kaldı. Panik, ağlama krizi, gitti numaralarım diye dövünmenin ardından bir arkadaşım geldi. “www.cepfix.com’a gir ve işini halletsinler” dedi.

Hemen bilgisayarı açtım ve tamir talebini oluşturdum. 30 dakika sonra evime bir kurye geldi. Telefonumu aldı, bana yeni bir telefon verdi, tüm bilgilerimi yükledi. 2 saat sonra arayıp telefonumun sorununu, ne kadar sürede tamir edebileceklerini ve ücretini söyledir. Onay verdim. Ekran kırılmıştı, suyla temas etmişti. 4 gün sonra arayıp telefonumu tamir ettiklerini, ancak suyla temas eden cihazlarda 3 gün deneme süreci almak istediklerini söylediler. Benim için sorun yoktu. Zaten verdikleri telefonla hayatıma devam ediyordum. Telefonum evime gönderildiğinde eskisinden daha iyi çalışıyor ve yepyeni görünüyordu. 30 dakika telefonsuz geçen anım dışında hiçbir sorun yaşamadığım için paylaşmak istedim. Yeni hizmet anlayışı telefonsuzluğu da çözüyor.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR