Gazete Vatan Logo

Castrol, Le Mans yarışına götürüyor

Castrol, Türkiye’de de motor sporları tutkusunu son tüketiciye yaşatmak hedefiyle www.gucludeneyimler.com web sitesi üzerinden yepyeni bir kampanya başlattı. www.gucludeneyimler.com web sitesi üzerinden start alan kampanyanın ilk ayağında, en büyük hayalini paylaşan ve jüri tarafından seçilecek 2 talihli maceracı, Castrol EDGE destekli Audi Sport Takımı’yla 14-15 Haziran tarihlerinde Fransa’da düzenlenecek 24 saat Le Mans yarışı heyecanına yerinde ortak olacak. 25 Mayıs’a kadar Castrol’ün www.gucludeneyimler.comadresli web sitesi üzerinden yaratıcı gücünü kullanarak en büyük hayalini paylaşanlar arasından seçilecek 2 talihli, aynı zamanda Castrol ve Audi’nin VIP konuğu olarak test sürüşleri dahil olmak üzere etkinliklere katılacak.

Opel yeni dizelle Türkiye turunda

Opel yeni 1.6 CDTI motoru içi road show’a çıktı. İstanbul’da start alan Opel Astra Dizel Roadshow, 24 şehri gezip yeni dizel motorlu Astra modellerini tanıtacak. Road show kapsamında otomobil severler deneme sürüşü yapabilecek, özel kampanyalarda faydalanabilecek. Kampanyadan faydalanabilmek için www.opelroadshow.com’a kayıt olmak yeterli oluyor.

Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik “Sınıfının en sessiz ve sınıfının en güçlü motorunu en çok tercih edilen modelimiz Astra’da müşterilere sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Otomobil severler 1.6 dizel motorumuzun sessizliğini ve gücünü test ederek görecekler. Aktivite kapsamında sunduğumuz özel kampanya ile geniş kitlelere ulaşacağız” dedi.

23 saniyede araç kiralayıp, gazlayın

DRD, Bank Pozitif’le işbirliğine giderek, ‘HemenGazla.com’ bireysel uzun dönem kiralama devri başlattı. Tüketiciler HemenGazla.com web portalı üzerinden 3 ile 24 ay arasında araç kiralayabiliyor. Filo kiralama sektöründe 15 yılı geride bıraktıklarını belirten DRD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aytekinhan Yıldırıcı, “Filo kiralamanın şirketlere getirdiği tüm avantajlardan bireysel kullanıcıların da faydalanmasını sağlayan HemenGazla.com’la Türkiye’de bir ilke imza atıyoruz. Bireyler internet üzerinden gerçekleştirilen işlemlerle sadece 23 saniye içinde beğendikleri aracı seçip, gazlayabiliyorlar. Hemengazla.com ile artık bireyler bakım, onarım, kasko, sigorta, MTV, ikame araçla uğraşmayacak” diye konuştu.

Haberin Devamı