İftariyelik öneriler

Ramazan yemeklerinin, vazgeçilmez adreslerinden biridir ‘Borsa Restoran’... Türk mutfağı denilince, aklınıza ne geliyorsa mevcut mönüsünde. Her şey dahil fiyatı 140 TL...

İftariyelik öneriler

- Elite World Otelleri, Osmanlı mutfağı tercih edenlere hitap ediyor. Spesiyalleri ise; çavdar ekmeğine bal kabağı çorbası. Üstelik kişi başı fiyatları 50 TL’den başlıyormuş.

- Cemile Sultan Yalısı, tarihi dekor tercih edenleri bekliyor. Geniş yemek seçeneklerinin yanı sıra, misafirler tasavvuf müzikleri dinleyecekmiş. Fiks mönü haricinde, alakart seçenleri ise Koru Restoran’da ağırlayacaklarmış...

- Boğaz’a nazır oruç açmak isteyenler için, ‘Lacivert’ biçilmiş kaftan... Alışıldık yemek listesine, hünkar beğendi gibi yerli lezzetleri de eklemişler. A’dan Z’ye mönüsünün kişi başı fiyatı 160 TL.

- Sultanahmet’de ‘Hagia Sophia Mansions’ projesi hayata geçti yakın zamanlarda... Bünyesinde, ‘Yeşil Ev’ isimli bir işletme ile birlikte... Bölgenin en meşhur sokaklarından olan Soğukçeşme’deki mekan, Emre Ergani’ye emanet. Osmanlı yemeklerinin ağırlıklı olduğu, Ramazan sofrasının bedeli ise 150 TL.

Haberin Devamı

- ‘Ramazan’da balık yenmez’ diye bir kaide yoktur arkadaşlar! Alkolsüz balık restoranı olma özelliğini koruyan Yeniköy Sandal Balık, en uygun seçeneklerden. Bu aya özel olarak, mekanda her akşam semazen gösterileri de sergilenecekmiş.

- The Marmara Taksim’in teras katındaki Raika, İstanbul manzarası eşliğinde servis veriyor. Kahvaltılıklarla başlayıp, zeytinyağlılarla devam eden, et ya da tavuk gibi ana yemek seçenekleriyle tamamlanan serinin ücreti 120 TL...

- Bu sezon, Sortie’nin içine ‘Etna Steak’ açıldı. Klasikleşmiş iftar mönülerinden sıkılırsanız, özel soslarıyla pişirilmiş etlerini tecrübe edebilirsiniz.

- Antep mutfağı, iftara en uygun lezzetlerdendir. Özel mönü hazırlayan adresler ise Develi Restoranları... Geleneksel tatların bedeli bütün şubelerinde 100 TL...

- Sahan, sıcak ve soğuk mezelerin, çorba çeşitlerinin yanı sıra, 20’yi aşkın kebap seçeneği sunuyor misafirlerine. Anadolu yakasında yaşayan ve kebap sevenlere duyurulur.

Haberin Devamı

- Zorlu Center içindeki Rocca, Akdeniz mutfağından oluşturmuş mönüsünü... İftar sırasında, fasıl dinletileri de yapılacakmış. Kişi başı fiyatı 165 TL...

- Taksim Divan Otel, müşterilerine enteresan bir kampanya başlatmış. Normalde 168 TL olan iftar büfesi için, 5 gün önceden rezervasyon yaptırırsanız, yüzde 50 indirim alabilecekmişsiniz.

- Ataköy Cook Book, Ramazan’a özel 3 farklı mönü hazırlamış. 90 TL karşılığında alacağınız servisin yanında, canlı fasıl grubunu da dinleme şansı yakalayabilirsiniz.

İftariyelik öneriler

DİĞER YENİ YAZILAR