Talihsiz yetenek, yeni başlangıç

Dünyanın en büyükleri arasında sayılan bir DJ performans yarışması var ‘It’s Chiller Time SoundClash’ adında... Ve 2016 yılı birincisi, (DJ Jaffer) Cafer Kabak bir Türk. Memlekette lider olduğunun ardından, tüm ülkelerdeki rakiplerini de geride bırakmış. Yani müzik bir olimpiyat dalı vesaire olsaydı, her yerde adını duyuyor olurduk gururumuzun... Yazık ki sıkıntılı olaylar yaşadığımız zamanlara denk geldiği için, kaba tabirle arada kaynamış başarısı. Denizaşırı bölgelerin en büyük kulüplerinden ‘Hakkasan’da, Tiesto ile birlikte sahne yapmış bir de.

Şimdi ise yarışmanın 2017 ayağında jüri olacak Kabak. Taze yetenekler için yeni bir fırsat anlayacağınız. Bu kez kısmetsiz olmamalarını dileyeceğimiz gençler, ayrıca Murat Uncuoğlu, Oben Budak, Birol Giray gibi isimlerin de karşısında ter dökecek. Hedefleri Las Vegas’daki eşsiz deneyim... Kazanan isimleri sıkça mekanlarımızda dinliyor olacağız muhtemelen. Elektronik müzik sevenlerin takip etmesini öneririm... Habersiz kalmayın!

Yılın hamburgeri

Haberin Devamı

Kırk defa gittim geldim, Akaretler ‘Akali’deki hamburgeri denemeyi akıl etmemişim! Sabahtan akşama kadar, çay-kahve, iki kadeh bir şey içelim, muhabbet ortamı çok iyi derken, aç çıkmışız her seferinde... Küçücük kafenin kaldırımı son derece keyifli de, insan o kokuların tadına bakmaz mı hiç?

Ekmeğine kadar kendileri pişiriyorlar. Fakat meşhur olmasını sağlayan doneleri, turşuladıkları soğanmış meğer! Binbir sebepten dolayı bu sebzeyi tüketemiyorsanız, bunu bir deneyin. Aldığı kıvam sonunda ne bir rahatsızlık veriyor, ne de koku salıyor. Yanına özel baharatlı patatesini de söylerseniz, değmesinler o öğünde keyfinize. Yolum düşdükçe yemeğim artık belli! Sundukları icadı, ‘Yılın hamburgeri’ ilan ediyorum.

Havadisler

- 10 küsür yıllık aradan sonra, Yılmaz Erdoğan tek kişilik oyunuyla geri döndü. ‘Münaşaka’ isimli oyun, Mart ayı boyunca İstanbul, İzmir ve Antalya’da görücüye çıkacak.

- Kürşat Başar ve orkestrası her Çarşamba, Zorlu AVM’deki ‘Zanzibar’da performans sergilemeye başlamış. Gruba, oldukça yetenekli olduğunu duyduğum Seran Bilgi de eşlik ediyormuş. Her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkılanlara duyurulur.

Haberin Devamı

- 16 Mart Perşembe’den itibaren, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ‘Happy Hour’lar düzenlenmeye başlıyor. Caz konseptli saatlerin ilkinde, Melis Sökmen ve Uğur Güneş yer alıyor. Katılımcıları bir de zengin açık büfe bekliyormuş.

- Önümüzdeki Salı akşamı ‘Frankie’, bugüne kadarki tek kadın şampiyon olma unvanını elinde tutan, 2016 World Class Dünya Şampiyonu Fransız barmen Jennifer Le Nechet’i ağırlıyor. Bakalım dünya kokteylleri nasılmış.

DİĞER YENİ YAZILAR