Gazete Vatan Logo

Online SSK Bağ-Kur hizmet sorgulamaları!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi ile dakikalar içerisinde sigorta hizmet dökümleri internetten alınabiliyor. Online SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi tüm SSK ve Bağ-Kur sigortalısı tarafından kullanılıyor.

Online SSK Bağ-Kur hizmet sorgulamaları!

Teknoloji çağında artık yaşamın her alanında her türlü ihtiyaca yönelik olarak teknolojik cihazların çözümlerinden yararlanılabiliyor. Her geçen gün büyük bir hız ile gelişmekte olan modern yüzyıl teknolojisi sayesinde insanların internete kolay bir şekilde erişim sağlayabilmesi internet ortamında yer alan dijital hizmetlerden her konuda son derece pratik bir şekilde yararlanabilme şansına sahip olunabiliyor. Bu kapsamda günümüzde internet kullanım oranlarının her geçen gün hızla artış gösterdiği Türkiye’de internet hizmetlerinin de yoğun olarak kullanılması, internet hizmetlerinde ciddi bir çeşitliliğin ortaya çıkmasına neden oluyor. Günümüzde internet hizmetlerinin çeşitliliği kamu hizmetlerini de bünyesine alıyor ki son yıllarda internette SSK Bağkur sorgulama gibi kamu işlemleri kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Her geçen gün büyük bir hız ile gelişen modern yüzyıl mobil akıllı teknolojileri ile nerede olursa olsun internete ortamına erişim sağlayabilme şansına sahip olabilen vatandaşların sadece dakikalar içerisinde internet hizmetlerini kullanarak, günlük yaşantıları içerisindeki ihtiyaçlarını daha kaliteli standartlarda ve daha kolay bir şekilde karşılayabilme şansına sahip olabiliyor. Günümüzde internet üzerinde yer alan en geniş kamu hizmet ağına sahip olan Sosyal Güvenlik Kurumu mükelleflerine son derece kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde işlem şansı veriyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun internet ortamı üzerinde yer alan e-SGK ağı uygulamaları ile birlikte online SSK Bağkur sorgulama dönemi başladı. Günümüz Türkiye’sinde internet altyapısını aktif şekilde kullanan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun internet ortamı üzerinde hizmete açmış olduğu e-SGK ağı uygulamaları ile SSK ve Bağkur mükelleflerinin en güncel sigorta hizmet durumu bilgilerini internet üzerinden alabilmeleri SSK Bağkur sorgulama işlemi sayesinde mümkün oluyor.

Haberin Devamı

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun online SSK Bağkur sorgulama işlemi internet ortamı üzerinde sadece e-Devlet Kapısı üzerinde yer alıyor. İnternet ortamı üzerinden sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirilebilmekte olan her bir Sosyal Güvenlik Kurumu işlemi için e-Devlet Kapısı kullanılabiliyor. İnternet ortamı üzerinde yer alna her bir kamu hizmet uygulamasını tek bir çatı altında güvenle bir araya getiren sanal devlet portalı e-Devlet sistemi üzerinde SSK Bağkur sorgulama işleminin sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirilebiliyor olması hem Sosyal Sigortalar Kurumu mükellefleri ve Bağkur sigorta mükelleflerinin güncel sigorta hizmet bilgilerini alabilmelerini sağlıyor.

Haberin Devamı

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı uygulamalarını kullanabilme şansı veren e-Devlet Kapısı üzerinde bulunan ‘e-hizmetler’ ekranı üzerinde SSK Bağkur sorgulama işleminin gerçekleştirilebilmesi için öncelikli olarak Sosyal Sigortalar Kurumu mükelleflerinin ve Bağkur sigortası mükelleflerinin öncelikli olarak e-Devlet kimlik doğrulaması gerçekleştirilmesi gerekiyor. E-Devlet sistemi üzerinde bulunan ‘sisteme giriş’ ekranında ‘e-Devlet şifresi’, ‘mobil imza’, ‘e-imza’, ‘T.C. kimlik kartı’ ve ‘internet bankacılığı’ gibi yüksek güvenlikli giriş yöntemlerinden birisi kullanılarak kimlik doğrulaması yapıldıktan sonra ‘e-hizmetler’ kategorisinde SSK Bağkur sorgulama işlemi kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. E-Devlet sisteminde SSK’lı ‘4A hizmet bilgisi’, Bağkur’lu ‘4B hizmet bilgisi’ ekranından sigorta dökümü alabiliyor.

Haberin Devamı