Gazete Vatan Logo

Ona iyilik yapmak için tecavüz ettim

Yanında çalışan 17 yaşındaki kıza tecavüz eden fotoğraf stüdyosu sahibi: Ben olmasam kötü yola düşecekti

Bursa'da yanında çalışan 17 yaşındaki S.G.'ye tecavüz edip Eskişehir'e kaçırmakla suçlanan fotoğraf stüdyosu sahibi Cevdet Zeytin (36), bunu genç kızın iyiliği için yaptığını söyledi.

Evli ve iki çocuk babası Cevdet Zeytin'in alıkoymak ve ırza geçmek suçlarından 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanmasına 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Suçlamayı kabul etmeyen Zeytin, şunları söyledi:

"Evleneceğim"
"Kendisiyle, cinsel ilişkiye girdim. Ama bu onun isteğiyle oldu. Daha sonra olayın ortaya çıkmasından korkup, Bursa'dan ayrılıp Eskişehir'e gittik. Nüfus kâğıdında yaşını değiştirdim. Bir iş bulup S.G.'yi karım olarak tanıttım. Burada 7 ay çalıştık. S.G.'yi annesinin yanında bıraksaydım kötü yola düşerdi. Ona iylik yaptım. Boşanıp onunla evleneceğim. Tahliyemi istiyorum" dedi. S.G., ise şu ifadeyi verdi: "Evli olduğu halde bana tecavüz etti. Durumumdan şüplenenen annem ve babam beni doktora götürmek istedi. Olayı Zeytin'e anlattığımda korktu. Beni ölümle tehdit edip Eskişehir'e kaçırdı." Cevdet Zeytin'in tahliye istemini geri çeviren mahkeme heyeti, S.G.'nin gerçek yaşının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevkini kararlaştırdı.

Haberin Devamı