Gazete Vatan Logo

Ölüme de birlikte gittiler

Korkunç kaza önceki gün akşam saatlerinde, Tokat-Niksar yolu Gökdere mevkisinde meydana geldi.

Ölüme de  birlikte gittiler

Erbaa’dan il merkezine giden Ahmet Paray (58) yönetimindeki otomobil, kontrolden çıkıp, yol kenarındaki istinat duvarına çarparak, alev aldı. Otomobilden çıkamayan sürücü Ahmet, eşi Kadriye (49) ve kızları Damla Nur Paray (18) okul arkadaşı Evranur Gür (17) ve Selma Yalçın Oğuz (53) yanarak, yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekibinin müdahalesiyle alevlerin söndürüldüğü otomobilden çıkarılan ve Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 5 kişinin cenazesi, DNA testi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otomobildekilerin Erbaa ilçesine akraba ziyaretine gittiği, dönüş yolunda kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Otomobilde bulunan Evranur Gür’ün ise liseden arkadaşı Damla Nur Paray’a eşlik etmek için ilçeye gittiği belirlendi. Selma Yalçın Oğuz’un da sürücü Ahmet Paray’ın kuzeni olduğu belirtildi. Öte yandan kazada yaşamını yitiren araç sürücüsü Ahmet Paray’ın Tokat Valiliği’nde yemekhane sorumlusu memur olarak görev yaptığı öğrenildi. Paray’ın kullandığı otomobilde LPG takılı olduğu ve çarpma sonucu yanmaya bunun sebep olduğu ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Kazada ölen iki arkadaş Damla Nur Paray ile Evranur Gür’ün birlikte eğitim gördüğü Boğaziçi Lisesi 11/B sınıfında olayın üzüntüsü yaşandı. Aynı sınıfta okuyan Damla Nur ve Evranur’un birlikte oturduğu sıralarına fotoğrafları konuldu. Arkadaşları ise fotoğraflarının yanına karanfil bıraktı.