Gazete Vatan Logo

Ölümden döndü

İşadamı İhsan Kalkavan aracıyla uçuruma yuvarlandı

BODRUM Torba’daki villasında bayram tatilini geçiren işadamı İhsan Kalkavan, bir dostunu ziyarete gittiği Gündoğan Beldesi’nden dönerken kullandığı cip, yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıktı. Savrulan araç uçuruma yuvarlandı.

Yaralanan Kalkavan, telefonla yardım istediği Futbol Federasyonu eski Başkanı Kemal Ulusu, Ayhan Bermek ve Serdar Karcılıoğlu tarafından Bodrum Alman Hastanesi’ne götürüldü. Burnunda kırık olduğu tespit edilen Kalkavan’a burada ilk tedavisi yapıldı. Özel uçakla İstanbul’a gitmek üzere hastaneden ayrılan işadamı, olayla ilgili şunları söyledi: “Islak zemin yüzünden kaza yaptım. Öğrendiğim kadarıyla bölgede daha önce başka kazalar da olmuş. Yetkililer tedbir alsın, başka kaza yaşanmasın. Kaza nedeniyle çok üzüldüm ama önemli bir şey olmaması da beni sevindirdi.”

ÇİN’DE DE KAZA YAPMIŞTI

İşadamı Kalkavan, 6 Ağustos 2005’te Çin’in Pekin şehrinde, kullandığı cipin refüje çarpıp, bir TIR’ın altına girmesi sonucu elinden ve sırtından yaralanmıştı. İlk müdahalesi Pekin’deki bir hastanede yapılan Kalkavan için İstanbul’daki Memorial Hospital’den bir ekip, özel donanımlı uçakla Pekin’e gitmişti.

Haberin Devamı