Gazete Vatan Logo

Ölüm uzaklaşmadı!

Üç ay süreyle evden uzaklaşma cezası verilen koca dehşet saçtı. 29 yaşındaki eşi Melike Kartal’ı 29 yerinden bıçaklayan Hüseyin Kartal tutuklandı

Ölüm uzaklaşmadı!

Bilecik’te aile içi geçimsizlik nedeniyle 3 ay süreyle evden uzaklaştırması verilen Hüseyin Kartal (35), önce akşam üçüncü eşi olan Melike Kartal’ın (29) kaldığı eve gitti. İddiaya göre Hüseyin Kartal, evde eşyalarını toplayıp yakınlarının yanına gitmek isteyen eşi Melike Kartal’ı çıkan tartışmada çeşitli yerlerinden bıçakladı. Kartal cep telefonundan polisi aradı “Karımı bıçakladım” diyerek evin adresini verdi. 29 yerinden bıçaklanmış bulunan genç kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 8 aylık hamile olan Melike Kartal’ın karnındaki erkek bebek ise sezaryenle kurtarıldı. Bebek, yeni doğan servisinde tedaviye alındı. Hüseyin Kartal, bir süre sonra 155 Polis İmdat hattını tekrar arayarak, “Ben olay yerinin yakınındaki Pazar Pazarındayım. Gelin beni alın” dedi. Polis ekipleri Hüseyin Kartal’ı belirtilen yerde gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Durumu ağır olan erkek bebeğin Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Haberin Devamı

İkinci evliliği

Yakınları, Melike Kartal’ın ikinci evlilik yaparak Hüseyin Kartal ile 1,5 yıl kadar önce evlendiğini belirtti. Hüseyin Kartal’ın da üçüncü evliliği olduğunu ifade eden bir yakını, “Aralarında geçimsizlik vardı. Hüseyin Kartal hakkında uzaklaştırma kararı verildi. Hüseyin de evinin karşısında başka bir ev kiralamış. Buradan Melike’yi gözetliyormuş. Geceleyin Melike yakınlarının yanına gitmek için aralarında bebek beşiğinin de bulunduğu eşyalarını taşıyormuş. O sırada Hüseyin gelmiş. 8 aylık hamile olan Melike’nin yanında ilk eşinden olan 4 yaşındaki kızı Zeynep Duru da varmış. Hüseyin, Zeynep Duru’nun gözleri önünde Melike’yi defalarca bıçaklamış” diye konuştu. Bir yakını da Melike’nin 15 yaşındayken trafik kazası geçirdiğini ve aylarca hastanede tedavi gördüğünü anlattı.

171’İNCİ KURBAN!

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu verilerine göre, 2017 yılında Türkiye genelinde 171 kadın öldürüldü.