Gazete Vatan Logo

Okul zili kampanya ve indirimle çalıyor

Markalar için yılın en iyi iki ayından biri

Okullar 16 Eylül’de açılacak. Anne ve babalar, çocukların okul alışverişi için kolları sıvarken markalar açısından da yılın en iyi iki ayından biri yaşanacak.

Hizlial.com’un satış verilerine göre okula dönüş ürünlerin satışında bu yıl geçen yıla oranla yüzde 250 artış oldu. En çok satılan ürünlerin başında çanta geliyor.

Gratis’ten özel ürünler

HEM kız hem de erkek öğrencilerin zevkine seslenen kalem, kalemtıraş, silgi, defter kabı, okul çantası, boya malzemeleri ve daha birçok üründen oluşan geniş bir koleksiyon hazırlayan Gratis, her yaştan öğrencinin okul ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor. Özellikle lisanslı karakterlerden oluşan ürünler yoğun ilgi görecek.

Okula dönüş hediyesi

SAMSUNG, 29 Eylül’e kadar geçerli olacak kampanyası kapsamında Smart TV alan tüm kullanıcılara, 8 inçlik Galaxy Tab 3 ya da Galaxy Fame kazandırıyor. Kullanıcılarına sürprizlerle dolu akıllı dünyasının kapılarını aralayan Samsung, Smart TV kampanyasıyla öğrenciler için de okula dönüş hediyesi sunmuş oluyor.

MERAK DUYGUSUNU PEKİŞTİRİN

TATİLİN bitmesiyle okula başlayacak çocuklarını ‘Yeniden okul ve ders disiplinine nasıl sokarım’ telaşına düşen ailelerin imdadına uzmanlar yetişiyor. Ayna Eğitim ve Psikolojik Danışma Merkezi’nden Uzman Psikolojik Danışman Nur Karaman; ev ortamında net kurallarla büyüyen, merak ettiği konularda cevap alabilen ve merak duygusu pekiştirilen, yaşına uygun konularda görevlendirilen ve bunları yerine getiren çocukların okul ortamına daha kolay uyum sağlayabildiğine, yaşamsal sorumluluklarını yerine getirebildiğine dikkat çekti.

Öğrencilerin ‘İnci’si olacak

İNCİ Deri günün büyük bir bölümünü okulda geçiren öğrenciler için rahatlığı ön planda tutarak hazırladığı yeni sezon ayakkabılarını tüm öğrencilerin beğenisine sunuyor. Kırmızı, yeşil, krem ve kahverengi gibi farklı renk alternatiflerinden oluşan modellere klasik renkler ve tarzlarda eşlik ediyor.

Rahat ve şık

KİĞILI, okul döneminde de rahatlığını ve şıklığını düşünen gençler için farklı tarz ve kombinlerle hazırladığı ürünlerini görücüye çıkarıyor. Ceketten pantolona, gömlekten aksesuara kadar ihtiyacınız olan her şeyi cazip fiyatlarla bulabilirsiniz.

Gözlüğe dikkat

ÇOCUKLAR için en iyi gözlük çerçevesi yüz ve burun yapısına uygun olan ve ağır olmayan gözlükler olarak nitelendiriliyor.

Kenzo Optik gözlük koleksiyonunda, çocuklar için ideal olan hafif ve görüntü kalitesi yüksek modeller yer alıyor.

Pelikan renklendiriyor

KALEMDEN silgiye, boyadan mürekkebe, yapıştırıcıya kadar bütün ürünlerini kalite ve sağlık standartlarında üreten Pelikan, makul fiyatlarıyla da velilerin ceplerini yakmıyor. Bu ürünlerden Pelikan Pelifix yapıştırıcıların solvent içermemesi, gelişim çağındaki çocuğunuzun sağlığını korurken, sizin de içinizin rahat olmasını sağlıyor.

Eli ve cebi yormuyor

SCRIKSS; ekonomik fiyatı ile bütçeyi yormayan, hafif ve ergonomik tasarımıyla rahat bir kullanım sunan mekanik kurşun kalemi Scrikss FullPoint ile okula dönüş sezonuna merhaba diyor. 0.5 ve 0.7 mm. olarak iki farklı uç kalınlığı alternatifi sunan FullPoint’in fiyatı 3 TL.

Teknolojide indirim var

DARTY’NİN 05-11 Eylül tarihleri arasında sürecek kampanyasında onlarca çeşit ürün indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini alıyor. Dizüstü bilgisayarlarda yüzde 30 indirim uygulanan kampanyada 15.6 inç HD LED Ekran Samsung ATIV Book 2 NP270E5E-X01TR dizüstü bilgisayar 2 bin 70 TL yerine 1.449 TL’ye satılıyor.

İhtiyaçlar Migros’ta

MİGROS Grubu 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Dönemi öncesinde öğrencilerin her türlü okul ihtiyacını karşılayacak tüm kırtasiye ürünleri için hazırlıklarını tamamladı. Kiloluk defterler 2.89 TL’den başlayan fiyatlarla öğrencilerle buluşurken, bir öğrenci için gerekli tüm temel ürünleri içeren 79 parçadan oluşan kırtasiye seti 14.90 TL’den, fotokopi kağıtları ise 5.75TL’den satılacak.

Kırtasiye seti hediyeli

FLO; 2-15 Eylül tarihleri arasında FLO mağazalarına, seçili okul ayakkabılarından almaya gelen çocuklara, en temel okul ihtiyaçlarından oluşan kırtasiye seti hediye ediyor.

Yol arkadaşı Scout

YILDA 200 bin adet satan, 1975 yılından bugüne okul çantası üretimi için tıp ve bilim adamları ile birlikte çalışan Alman Scout okul çantası Türkiye’de. Hafifliği, S şeklinde ve optimize edilmiş genişlikte omuz askılarına sahip çantalar ile ağırlık tüm sırt bölgesine eşit şekilde dağılıyor.

Saati unutmayın

ARIKAN; Winx, Ben10, Pepee, Bakugan, Cars, Spiderman, Disney, Tweety, Generator Rex markalarının çocuk saatlerini sunuyor. Kadran içerisinde çizgi film kahramanları kullanılıyor.

Rahat nefes için

İYİ uyuyamayan çocuklar derslerine odaklanmakta güçlük çekebiliyor Breathe Right Çocuklar İçin Burun Bandı çocukların daha iyi uyuması için, ilaç içermeyen yan etkisiz bir çözüm sunuyor. Fiyatı: 15 TL.

Haberin Devamı