Gazete Vatan Logo

Okul müdürünü vurmaya giderken....

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, okul müdürü Ayhan Kökmen’in (47), öğrencilerden İ.P. (16) tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldüğü olayın görüntüleri ortaya çıktı.

Okul müdürünü vurmaya giderken....

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, okul müdürü Ayhan Kökmen’in (47), öğrencilerden İ.P. (16) tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldüğü olayın görüntüleri ortaya çıktı. Dava dosyasına da giren ve kriminal uzmanların incelediği güvenlik kamerası görüntülerinde İ.P. ile suç ortağı U.Y.’nin, cinayet öncesindeki hareketleri, İ.P.’nin elinde pompalı tüfekle okula, ardından müdürün odasına girip ateş edip, kaçmaları, koltuğunda vurulan müdür Ayhan Kökmen’in yaralı olarak yere düşme anı yer aldı.

Azmettirici olmakla suçlanan B.Y.’nin, olaydan önce uyuşturucu ile birlikte ağır psikiyatri ilaçları alan İ.P. ve oğlu U.Y.’ye, “Canınızı sıkan varsa vurun gitsin. Ben size içeride bakarım. Ne olacak size, ben arkanızdayım. Kafanızı boş yere yormayın, vurun öldürün. Size çatan olursa sıkın, silahlar arabada” dediği öne sürüldü. B.Y.’nin yine oğlunun okuldan uzaklaştırılmasından sonra yanına gittiği Müdür Kökmen’e, “Benim oğlum yanlış yapmaz, ne yapmışsa doğru yapmıştır. Ben oğlumla gurur duyuyorum. Silahla tehdit şeklinde bir olay yok. Silah da yok, tüfek de yok” dediği ifade edildi.

Haberin Devamı