Gazete Vatan Logo
Magazin Oğlu için özel gösterim yaptı!

Oğlu için özel gösterim yaptı!

İşadamı Engin Keçeli, oğlu Ali’nin tablet bağımlısı Ali Mutlu’yu canlandırdığı ‘Görevimiz Tatil’ filmini arkadaşlarıyla izlemek için Vadistanbul AVM’de sinema salonu kapattı...

Oğlu için özel gösterim yaptı!

Seba İnşaat’ın ortaklarından işadamı Engin Keçeli, oğlu Ali’nin başrollerini Demet Akbağ ve Zafer Algöz ile paylaştığı ‘Görevimiz Tatil’ filmini arkadaşlarıyla izlemek için Vadistanbul AVM’de sinema salonu kapattı. Engin Keçeli ve eşi Selen Keçeli, cemiyet hayatından Revna Demirören, Sitare Kalyoncuoğlu, İzzet ve Didem Antebi gibi misafirlerini ağırlayarak filmi izledi. Projede Ali Mutlu karakterini canlandıran Ali Keçeli, “İki usta oyuncuyla çalıştığım için çok mutluyum. Annem 20 gün boyunca, İzmir Ödemiş Birgi’deki çekimlerde yanımda kaldı. Ailem oyunculuğumu destekliyor, o yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum. Geçtiğimiz yıl, ‘Hep Yek 2’ filminde Deniz Uğur’un oğlunu oynamıştım. Aynı zamanda tiyatro oyunlarında da oynuyorum. Yaz aylarında oyunculuk eğitimi alıyorum. İlerleyen yıllarda, oyuncu olmak istiyorum” dedi.

Annesi yalnız bırakmıyor

Selen Keçeli ise, “Biz her zaman çocuğumuzun arkasındayız. Zaten, ‘Frankenstein’ tiyatro oyununun turnelerinde de oğlumu yalnız bırakmıyorum. Ali yolunu çok önceden çizdi. 11 yaşında profesyonel olarak sahneye çıkmaya başlamıştı. İnşallah yolu hep böyle açık olur” diye konuştu.

Haberin Devamı