Gazete Vatan Logo

O parti açıkladı! Oylarımız MHP'ye

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, katıldığı bir programda MHP’ye bir şans verilmesi gerektiğini söyledi. Ahmet Reyiz Yılmaz, “Türk milleti yıllarca bütün siyasi oluşumları denemiştir. Bu seçimlerde 46 yıldır iktidar şansı verilmeyen MHP için bir şans oluşturulmalı. Sayın Bahçeli siyaseti bırakmadan kendisine ülkeyi yönetmek için bir şans verilmelidir” dedi.

Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP’nin iktidar olamadığını belirterek, “Türkiye de MHP oylarının yüzde 15 bandında olması gerçeği yansıtmamaktadır. Aslında gönlü MHP’de fakat kendisi başka parti ve oluşumlarda olan daha fazla insanımız var. Ne var ki yönetim kademesi yeterli güven ve heyecan veremediği için MHP iktidar olamıyor” diye konuştu.

“PARTİ OLARAK MHP İÇİN OY KULLANILACAK”

“Bu seçimlerin kritik bir değeri var” diyen Yılmaz, “Sayın Bahçeli birleşme ve toparlama görevini yerine getiremedi. Buna rağmen Muhafazakar Yükseliş Parti 650 ilçe 80 il teşkilatı ile MHP için oy kullanacak. Derdi millet ve ülke olanın kişisel hırsı olamaz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı