Gazete Vatan Logo

O kalleş böyle yakalandı!

Bitlis’te uzman çavuş Canördek’i şehit eden PKK’lılardan olan kadın teröristin Siirt’te yakalanma anlarının görüntüleri ortaya çıktı

O kalleş böyle yakalandı!

Bitlis’te 25 Haziran Pazartesi günü çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Cevdet Canördek’in (26) bulunduğu time saldırı düzenleyen PKK’lı gruptaki kadın teröristin fotoğrafı ve yakalanış anına ait görüntü ortaya çıktı. Çatışmanın ardından Siirt’in Şirvan ilçesinin kuzeyinde yer alan Sehi ormanlık bölgesinde İHA’lar tarafından 3 PKK’lı teröristin görüntüsü alınmıştı. bölgeye yapılan hava harekatında, 3 PKK’lı terörist etkisiz hale getirilmiş, bir kadın ise sağ yakalanmıştı.

Ayakkabısı Fransız!

Önceki gün elleri kelepçeli olarak helikopterle Siirt’e getirilen ve güvenlik birimlerince sorgusuna başlanan kadın teröristin yeni fotoğrafı ve yakalanış anına ait görüntüler dün sosyal medyada yayınlandı. Siirt ile Bitlis arasındaki kırsal bölgeye düzenlenen operasyonda teslim alınan kadın teröristin elinden yaralandığı görüldü. Görüntülerde kadın teröristin ayağında ünlü ve oldukça pahalı bir Fransız markasına ait doğa sporları için üretilmiş botlar olduğu dikkat çekti. Sağ yakalanan kadın terörist ve öldürülen diğer 3 teröristin cesedi çevrede alınan güvenlik önlemlerinin ardından Siirt’e getirildi.

Haberin Devamı