Gazete Vatan Logo

O iddiaya yalanlama

Yalan Dünya izleyicilerini üzen, kriz ve sette huzursuzluk haberlerine açıklama geldi

İşte o açıklama:

Yalan Dünya’da neler oluyor?!!!

Bugün Milliyet gazetesinde yer alan “Yalan Dünya Yalan Olacaktı” başlıklı haberi bizler de en az dizinin seyircileri kadar ilgi ve büyük şaşkınlıkla okuduk! Dizinin senaryoları kadar yaratıcı ve hayal ürünü olan bu haberin hiçbir bölümünün doğru olmadığını ifade etmek isteriz.
Kanal D, D Productions ve Gülse Birsel arasında dizinin hazırlık aşamasından beri herhangi bir problem, tatsızlık veya tartışma yaşanmamış olduğu gibi, şu ana kadar, hiçbir hafta, herhangi bir set iptali de olmamıştır.
Yalan Dünya, son olarak Antalya Televizyon Ödülleri’ndeki neşemizden de anlaşılacağı gibi, bu iyi anlaşan ekip ve sistemle Kanal D ekranlarında yıllarca yayınına devam etmeyi planlamaktadır.

Setimiz keyifli, ekibimiz enerjik, reytingimiz yüksek, ödülümüz boldur!

Haberdeki sayısız yanlıştan biri de iki bölüm stoklu gittiğimizdir. Maalesef stoğumuz yoktur, koşturmamız çoktur! Dolayısıyle, gazeteci arkadaşlarımız her duydukları dedikodu veya rivayetten haber çıkartıp bizlerin de bu düzeltmelerle vaktini almazlarsa minnettar kalırız!
Dizinin popülaritesinin Yalan Dünya’yı cazip bir haber malzemesi haline getirmesini elbette anlayışla karşılıyoruz. Şu ana kadar da dizinin hakkında, Orçun karakterinin diziden ayrılıyor oluşundan, bu son habere kadar pek çok yalan yanlış şey yazıldı. Sahte twitter hesaplarından yazılan şakalar bile zaman zaman haber haline getirildi.
Bundan sonrası için gazeteci arkadaşlardan ricamız, doğruluğunu bizlerden teyid etmeden hayalgücü veya rivayetlere dayanan haberler yazmamaları, seyircileri boşu boşuna üzmemeleridir.

Sevgiler

Haberin Devamı