Gazete Vatan Logo
Magazin Nurdan Torun'un kocası köprüden ölüme uçtu

Nurdan Torun'un kocası köprüden ölüme uçtu

Erenköy'den taksiye binen Enver Torun, aracı Boğaziçi Köprüsü'nde durdurup korkuluklardan atladı. Torun'un maddi sıkıntı nedeniyle canına kıydığı öne sürüldü

Türk Sanat Müziği sanatçısı Nurdan Torun'un eşi Enver Torun üç gün önce Erenköy'den, Oğuz Bahçeli'nin kullandığı taksiye bindi. Taksi Boğaziçi Köprüsü üzerine geldiğinde kuru sıkı tabancayı çıkartan Torun, namluyu şoförün başına doğrultup durmasını istedi. Şoförün durması üzerine korkuluklara koşan 50 yaşındaki Torun kendini boşluğa bıraktı. Torun'un cesedi akıntının da etkisiyle Üsküdar Paşalimanı Sahili'ne sürüklendi. Balıkçılar tarafından cesedi karaya çıkartılan Torun'un üzerinden 1 milyon 250 bin lira ve bir telefon numarası çıktı. Enver Torun'un takside bıraktığı çantada intihar ile ilgili herhangi bir nota rastlanmadı.

Dolandırıldı mı?
Torun'un 2 yıl önce BAYER'den emekli olduğu, bir süre tıbbı malzeme satıcılığı yaptığı, ancak bu işi yürütemediği öğrenildi. Daha sonra bir arkadaşıyla oluklu mukavva işine giren, ancak iddialara göre bu arkadaşı tarafından aldatılan Torun, 9 aydır Erenköy'deki A'dan Z'ye Emlak'ta çalışıyordu. İşyeri sahibi Nurseli Kuzer, "Arada bir geceleri uyuyamadığından bahsederdi. Eşiyle ilgili soru sorduğumda anlatmak istemezdi. Oğullarından Tolga ara sıra gelirdi. Adana'daki geliniyle çok dertleşirdi. Olay günü kafası dağınıktı. Sabah yorgun geldi ve arka odada uyumak istedi. Sonra dışarı çıktı. Ardından polis aradı" dedi.

Enver Torun'la Nurdan Torun'un bir süredir ayrı yaşıyordu. Çiftin oğullarından manken ve oyuncu Cenk Torun vatani görevini yapıyor. Eşi ise Adana'da ailesinin yanında kalıyor.

Haberin Devamı