Gazete Vatan Logo
Magazin No: 309 dizisinin 20. bölüm fragmanı yayınlandı!

No: 309 dizisinin 20. bölüm fragmanı yayınlandı!

No: 309 yoluna dolu dizgin devam ediyor. Son yayınlanan bölümüyle nefesleri kesen No: 309 reyting listelerini alt üst etmeyi sürdürüyor. No: 309 son yayınlanan 20. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

No: 309 dizisinin 20. bölüm fragmanı yayınlandı!

No: 309 Fox Tv ekranlarında ilgi ile takip ediliyor. 20. bölüm fragmanı yayınlanan No: 309'un başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı rol alıyor. No: 309 her Çarşamba saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

NO: 309 20. BÖLÜM FRAGMANI

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aralarındaki tüm sorunları halleden Onur ve Lale, hafta sonu evleneceklerini ailelerine müjdelerler. Her iki aile de bu habere çok sevinir. Doğum kursuna giden Onur ve Lale’ye bu sefer Filiz ve Erol da eşlik eder. Bu arada Kurtuluş ve Samet galerinin açılışını yapmaktadır..

Fakat ikisini de kötü bir sürpriz beklemektedir. Nikahın yakın zamanda olacağını öğrenen Pelinsu ve Betül yeni planlar yapmaya başlarlar. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de FOX'ta.

NO: 309 HİKAYE VE KÜNYE

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.
Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..
Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!
SENARYO: ASLI ZENGİN- BANU ZENGİN
YÖNETMEN: HASAN TOLGA PULAT
YAPIMCI: ŞENAY ABACI TURGUT
YAPIM: GOLD FİLM
MÜZİSYEN: VOLKAN AKMEHMET- İNANÇ ŞANVER
JENERİK ŞARKISI: BURAY
TÜR: ROMANTİK KOMEDİ
UYGULAYICI YAPIMCI: AYNUR BAŞGÖK
OYUNCULAR:
DEMET ÖZDEMİR, FURKAN PALALI, SUMRU YAVRUCUK, NURŞİM DEMİR

Haberin Devamı