Gazete Vatan Logo

No: 309 19. bölüm fragmanında Lale ve Onur romantik anlar yaşıyor!

No: 309'un 19. bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309'un yeni bölümünde Onur ve Lale evleneceklerini söylüyor. Bu duruma iki kişi dışında herkes seviniyor. Pelinsu ve Betül nasıl planlar yapacak? Hepsi ve daha fazlası No: 309'un bu akşamki bölümünde...

No: 309 19. bölüm fragmanında Lale ve Onur romantik anlar yaşıyor!

No: 309 dizisinin 19. bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309'un yeni bölümünde Onur ve Lale arasında sorun kalmıyor, birlikte eğlenceli vakit geçiriyorlar. Bu durum Pelinsu ve Betül'ü oldukça rahatsız ediyor, bu evliliği önlemek için plan yapıyorlar. No: 309 bu akşam Fox'ta olacak.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği No: 309 dizisinin başrollerinde Furkan Palalı, Demet Özdemir, Sumru Yavrucuk, Nurşim Demir, Gökçe Özyol, Cihan Ercan yer alıyor. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de FOX'ta.

NO: 309 19. BÖLÜM ÖZETİ

Aralarındaki tüm sorunları halleden Onur ve Lale, hafta sonu evleneceklerini ailelerine müjdelerler. Her iki aile de bu habere çok sevinir. Doğum kursuna giden Onur ve Lale’ye bu sefer Filiz ve Erol da eşlik eder. Bu arada Kurtuluş ve Samet galerinin açılışını yapmaktadır.. Fakat ikisini de kötü bir sürpriz beklemektedir. Nikahın yakın zamanda olacağını öğrenen Pelinsu ve Betül yeni planlar yapmaya başlarlar.

NO: 309 19. BÖLÜM FRAGMANI


İŞTE NO: 309 SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Haberin Devamı

Onur, Lale’nin kendisini öpmesini Pelinsu’ya bir meydan okuma olduğunu düşünerek ona tavır alır. Artık bir şeyler yapma sırası Lale’dedir. Onur’un gönlünü almak için harekete geçen Lale, Pelinsu’nun daha da hırslanmasına sebep olur.. Bu arada Erol’la arası bozulan Filiz Lale’lerin evinde kalmaya başlarken aldatıldığından şüphelenen Nilüfer Kurtuluş’un peşine düşer.