Gazete Vatan Logo
Magazin Nissan GT Academy Türkiye finalistleri Silverstone yolunda!

Nissan GT Academy Türkiye finalistleri Silverstone yolunda!

Sanal dünyada Grand Turismo 6 oyuncularına gerçek birer yarış pilotu olma kapısını aralayan Nissan GT Academy’nin Türkiye finalleri İstanbul’da gerçekleştirildi. En iyi 6 finalist efsane yarış pisti Silverstone’a gidiyor.

Profesyonel bir yarışçı olabilme hayali taşıyan oyuncular, Sony PlayStation 3 üzerinden Grand Turismo 6 oyunu ile en hızlı tur zamanını gerçekleştirmek için kıyasıya mücadele ettiler. Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen ve 21 Nisan’da başlayıp 16 Haziran’da son bulan GT Academy’nin elemelerine toplamda 6500 civarında katılım oldu.

Nissan Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Anaç, Marmara Forum’da gerçekleştirilen Türkiye finallerine dikkat çekerek, “Organizasyonun gerçekleştiği iki gün boyunca katılımcıların Silverstone’a gidip gerçek bir yarış pilotu olmak için verdikleri mücadelenin heyecanına tanık olduk. Motor sporlarının Türkiye’de hak ettiği yere gelmesi ve daha popüler olması için Nissan olarak, GT Academy ile benzersiz bir destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Silverstone’ gideceklere başarılar diliyorum” diyor.