Gazete Vatan Logo

Nişantaşı cinayetlerinde azmettirici Yakup Saral mı?

Vedat Şahin ve korumasının öldürülmesini araştıran polis, Yakup Saral’ın bir gün önce tetikçilerle görüştüğünü belirledi, 14 şüpheli gözaltında...

İSTANBUL Nişantaşı’nda Vedat Şahin ve korumasının 24 Aralık’ta uzun namlulu silahlarla öldürülmesini araştıran polis, Saral grubundan ayrılan Yakup Saral’ın çifte cinayetten önce tetikçilerle görüştüğünü tespit etti.
İstanbul’un da aralarında bulunduğu birçok ilde bazı adreslere baskın düzenleyen polis, Nişantaşı’nda Vedat Şahin ve korumasının öldürülmesiyle ilgili 14 şüpheliyi gözaltına aldı. Bir aydır yürütülen çalışmalarda cinayetle alakalı çarpıcı bilgilere ulaşan dedektifler, cinayetlerde Saral Grubu’ndan ayrılan Yakup Saral’ın parmağı olduğunu belirledi. Saral’ın cinayetlerden önce bir adamı vasıtasıyla tetikçilerle görüştüğü tespit eden polis, çifte cinayetten kısa süre sonra Sakarya’ya giden Yakup Saral’ın yurt dışına kaçtığını ortaya çıkardı. Vedat Şahin, Hollandalı uyuşturucu baronu Alaattin Ekber Akgün’ün öldürüldüğü gün hayatını kaybedince cinayetlerde Saralların parmağı olduğu önü sürülmüştü.

Haberin Devamı