Gazete Vatan Logo
Magazin Neşet Ertaş türküleri genlerimize işliyor

Neşet Ertaş türküleri genlerimize işliyor

Kırşehir’de düzenlenen 2. Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivali’nin ilk gününde Ferhat Göçer sahne aldı. Şarkıcı repertuarında Neşet Ertaş türkülerine de yer verdi. Göçer “Neşet Ertaş’ın şarkıları genlerimize işliyor” dedi.

Neşet Ertaş türküleri  genlerimize işliyor

Bu yıl Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın himayelerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Müzik ve Güzel sanatlar Üniversitesi, Kırşehir Valiliği ve Kırşehir Belediyesi işbirliğinde Türk Telekom’un katkıları ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ikinci kez düzenlenen “Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivali” ozanlar diyarı Kırşehir Cacabey meydanında yapılıyor. Festivalin ilk gününde Ahmet Yazgan, Fındık Buse Katılmış, Aytuğ Gökdemir ve Elif Buse Doğan mini konserlerinde kendi şarkılarının yanı sıra Neşet Ertaş türkülerine de yer verdi.

GÖNLÜMÜZE TAHT KURDULAR

Gecenin finalinde ise Ferhat Göçer sahne aldı. Yaklaşık on bin kişinin izlediği konserde sahneye çıkan şarkıcı “Türkçe müzik dinleyen herkesin gönlünde taht kuran büyük bir ustanın huzurundayız. Neşet ustanın en çok ‘Yalan Dünya’ türküsünü beğeniyorum. O şarkının bütün hücrelerim ve genlerime kadar işlediğini hissederim. Ben Neşet Ertaş’ın askeriyim” dedi.