Gazete Vatan Logo

Murat kaptan ikinci ayrılığa dayanamadı

Daha önce Hollandalı eşi tarafından terk edilen Bodrumlu kaptan, bu kez Rus eşinin ikiz çocuklarıyla ülkesine gitmesi üzerine canına kıydı

Murat kaptan ikinci ayrılığa dayanamadı

Bodrum’da daha önce Hollandalı eşinin, bu kez ise çocukları da yanında götüren Rus eşi tarafından terk edilen tekne kaptanı 44 yaşındaki Murat Danacıoğlu, liman yanındaki bir ağaca kendini asarak intihar etti. Danacıoğlu, 20 yıl önce Bitez’e tatile gelen Hollandalı bir rehberle tanışarak evlendi. Bu evlilikten bir çocukları oldu. Ancak evliliklerinin 5. yılında oğlunu da alıp Hollanda’ya dönen eşinden boşanan Danacıoğlu, ikinci evliliğini ise 10 yıl önce yine tatile gelen Rus turist Nadia Kalona (38) ile yaptı. Danacıoğlu’nun bu evlilikten Melisa ve Dilara ismini verdiği ikiz kızları oldu. Danacıoğlu’nun ikinci eşi de 3 yıl önce kızlarını alıp “Ailemin yanına tatile gidiyorum” diyerek Rusya’ya döndü ve bir daha gelmedi.

İkinci eşinin de kendisini terk etmesiyle Murat Danacıoğlu’nun bunalıma girdiğini söyleyen kaptan arkadaşı Mehmet Bulamaç, “Murat çok iyi, altın gibi kalbi olan birisiydi. Rus eşi bunu nasıl niye yaptı bilemiyoruz. İlk olarak Hollandalı eşi oğlunu alıp götürdü, bir daha göremedi, ikinci kez çocukları ile giden eşinin ardından Murat kaptan iyice bunalıma girdi, birkaç kez intihar girişiminde bulundu, ancak biz yetiştik önledik, engel olduk. Ancak teknede ipi her zaman hazırdı. ‘Bugün varım, sabah yoğum’ derdi” diye konuştu.

Haberin Devamı