Gazete Vatan Logo
Magazin Müjde'den bir bomba daha

Müjde'den bir bomba daha

Sanatçının "Haydi Gel Bizimle Ol" adlı programda yaptığı açıklamaların ardı arkası kesilmiyor

Geçtiğimiz günlerde programında "Gazozumu Bedri açtı" diyerek olay yaratan Müjde Ar'ın programda yaptığı açıklamaların ardı arkası kesilmiyor.

O geceden görrüntüler için tıklayınız..

Ar bu kez de küresel ısınmaya dikkat çekerek "Küresel ısınmaya karşı ne gerekiyorsa yapıyorum. Ev izolasyonu yaptım. 6 bin tane ağaç diktim. Bulaşık ve çamaşır makinasını kısa programda yıkıyorum. Gerçi beyazlar griye döndü ama. Ampüller. Yazın Bodrum'da yaşıyorum. Çok sıcak 45 derece. Klimaları mümkün olduğunca açmıyorum. Camları açıp evde çırılçıplak dolaşıyorum balkonda. Dolayısıyla ev fiyatları arttı" diyerek programda yine can alıcı bir açıklama yaptı.

Hüsnü'yü hem terletti, hem kur yaptı

Deniz Seki ile yaşadığı aşk nedeniyle gündemden düşmeyen Hüsnü Şenlendirici NTV'de yayınlanan "Haydi Gel Bizimle Ol" programına konuk oldu. Çiğdem Anad, Aysun Kayacı, yazar Pınar Kür ve Müjde Ar'ın özel hayatı ile sorularına samimiyetle cevap veren Şenlendirici, sorular karşısında zaman zaman zor anlar yaşadı. Hüsnü'nün zor anlarında ise imdada Müjde Ar yetişti. Her konuda Hüsnü'ye olan desteğini dile getiren Ar yakışıklı klarnetçiye kur yapmayı da ihmal etmedi.
Şenlendirici'nin şöhret olmadan önce kadınlar benimle ilgileniyordu sözlerine karşılık Müjde Ar, "Tabii o zaman rahat rahat götürüyordu" diyerek stüdyoda kahkaha tufanı estirdi. Ar'ın bu sözleri karşısında Şenlendirici mahçup olarak yüzünü kapatarak güldü.

Firuze benim için yazıldı

Ar, Şenlendirici'nin kızı Naz için bestelediği parçayı çalmasının ardından şunları söyledi: "Sözlerini annem Aysel Gürel'in yazdığı Firuze şarkısını Atilla Özdemiroğlu bana armağan olarak besteledi, Sezen Aksu da seslendirdi."
Müjde Ar'ın Hüsnü'ye kur yaptığı anlarda ise Çiğdem Anad program masasının altından kadınları cinsel açıdan erkeğe yaklaştırdığı iddia edilen bir kokuyu çıkararak Hüsnü Şenlendirici'ye sürerek ilacın etkisini canlı canlı test etti.
Programda ayrıca "Nazire Şenlendirici burayı da basmasın" diye espri yaptılar.

Şöhretten sıkıldım

Programda Hüsnü Şenlendirici, şöhret olmaktan sıkıldığını ifade etti. "Şöhret hoş bir şey. İnsanların tanınması, imza istemeleri, fotoğraf çektirmek istemeleri ilk başlarda hoş geliyor. Ancak sonraları olmuyor. Öbür tarafa atladığın zaman bir daha dönüşün olmuyor" diye konuşan Hüsnü Şenlendirici, şöhretin sosyal hayatını değiştirmediğini söyledi. "İnsanlardan kendimi soyutlarsam o zaman kaybetmiş olurum. Ben sosyal yaşantımı baltayalacak tarafını ödemiyorum" diyen Şenlendirici, şöhretin insanlara büyük maliyetleri olduğunu ifade etti.

Aysun Kayacı, "Sokaklar katil dolu, böyle bir ülkede jeep kullanırım"

Müjde Ar, sürekli Anadolu'ya seyahat ettiği için Jeep aldığını ancak sonra Jeep'i Taksim-Levent arasında kullandığını ve gereksiz görüp sattığını söyledi. "Ben sattım jeepimi, hibrit araba alacağım. Biraz da küresel ısınma nedeniyle..." diye konuşan Müjde Ar, "Bunlar arazi arabaları. Taksim-Levent yapıyorum. Biraz görmemişliğimden herhalde" diyerek kendisini eleştirmekten çekinmedi. Müjde Ar, bir daha jeep de satın almayacağını sözlerine ekledi.

Buna karşılık Aysun Kayacı, geçtiğimiz gün gece yarısı yaşamını yitiren motorsikletçi genci hatırlatan Kayacı, "Ben geçen hafta çok düşündüm bu ülkede motorsiklete binen arkadaşlarım var. Bir taksici çarptı dönüp bakmadı. Ben böyle bir ülkede jeep kullanırım. Küresel ısınmayı takamam. Gerçekten sokaklar katil dolu" diyerek jeepi korkudan kullandığını ifade etti.

Haberin Devamı