Gazete Vatan Logo

MSÜ sınavı ne zaman 2021, başvurusu nasıl yapılır 2021? MSÜ 2021 başvuru ücreti ne kadar?

MSÜ sınavı başvurusu bugün başlıyor. Asker olmak isteyen adayların başvuracağı sınav hakkındaki araştırmalar arttı. 23 Şubat’ta sone erecek başvuru öncesi adaylar tarafından başvuru kılavuzu, şekli ve ücret detayları yoğun ilgi görüyor. MSÜ bünyesinde, yer alan harp okulları, meslek yüksekokulları ve enstitüler için her yıl sınavla öğrenci kabul ediyor. MSÜ başvuru 2021 kılavuzu yayımlandı mı, MSÜ başvuru ücreti ne kadar? MSÜ başvuru nasıl yapılır 2021? İşte detaylar…

MSÜ sınavı ne zaman 2021, başvurusu nasıl yapılır 2021? MSÜ 2021 başvuru ücreti ne kadar?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı başvuruları bugün başlıyor. Başvuruların başlayacak olması adayların MSÜ başvuru kılavuzu ve başvuru detayları ile ilgili araştırma yapmalarına neden oluyor. ÖSYM 2021 MSÜ kılavuzunu yayımlandı mı? MSÜ 2021 başvuru şartları neler, başvuru nasıl yapılır?

MSÜ sınav başvuruları ne zaman 2021?

MSÜ başvuruları 27 Ocak tarihinde başlayacak ve 23 Şubat’ta sona erecek. Geç başvuru günü ise 3 Mart olarak açıklandı. Sonuçlar 29 Nisan’da erişime açılacak.

MSÜ 2021 kılavuzu yayımlandı mı?

ÖSYM tarafından yayımlanacak olan MSÜ kılavuzunun bugün gün içinde duyurulması bekleniyor. Kılavuz yayımlandığında haberimizde olacak.

MSÜ başvuru ücreti ne kadar?

2021 MSÜ sınav ücreti henüz açıklanmadı.

MSÜ sınavı ne zaman?

MSÜ 2021 yılında 4 Nisan tarihinde merkezi olarak uygulanacak.

MSÜ başvurusu nasıl yapılır?

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak internet aracılığıyla (ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden) yapacaklardır.

Haberin Devamı

MSÜ nedir?

Milli Savunma Üniversitesi, 31 Temmuz 2016 tarihinde Millî Savunma Bakanlığı’na bağlı olarak kurulan askerî yükseköğretim kurumu.12 Şubat 2017 tarihinde Hava Harp Okulunda yapılan törenle üniversitede eğitim ve öğretime başlanmıştır.

Üniversite bünyesinde Ankara’da Kara Harp Okulu, Tuzla’da Deniz Harp Okulu, Yeşilköy’de Hava Harp Okulu, Balıkesir’de Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu, Yalova’da Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu, İzmir’de Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu, Ankara’da Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu, Kara, Hava ve Deniz Harp Enstitüleri, Atatürk Stratejik Araştırmalar Enstitüsü, Müşterek Harp Enstitüsü, Fatih Harp Tarihi Araştırmaları Enstitüsü, Alparslan Savunma Birimleri Enstitüsü, Barbaros Deniz Bilimleri ve Mühendisliği Enstitüsü, Hezarfen Havacılık ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü ve Milli Savunma ve Güvenlik Enstitüsü yer alıyor.