Gazete Vatan Logo
Magazin Mora terapi ile zayıflayın

Mora terapi ile zayıflayın

Orhaniye Koyu’ndaki Martı Hemithea Hotel, Mora Terapiyle “360 Derece Zayıflama Kampı”nda misafirlerini ideal formuna kavuşturmayı hedefliyor. Mora Terapi programı profesyoneller tarafından uygulanıyor.

Haftada bir mora terapi seansı

Düşkün olduğunuz gıdalara karşı isteksizlik yaratmak, psikolojik sakinlik ve rahatlık halini sağlamak, metabolizmanızda yavaşlamaya yol açabilen problemleri ortadan kaldırmak amacıyla uygulanan Mora Terapi, biorezonans tedavilerinin genel adı. Her maddenin bir titreşime ve farklı frekanslara sahip olduğu gerçeğinden yola çıkılarak uygulanan terapi sayesinde hem bağımlılıklardan, hem de kilodan kurtulmak mümkün olabiliyor. Bu yöntemde hastanın kan, tükürük veya idrar örneği makineye tanıtılarak karşılıklı alışveriş sağlanıyor. ‘Mora Terapi’ 30 yıl önce, Dr. Morell ve Dr. Rasche ikilisi tarafından bulunmuş. Bağımlılık üzerine çalışma yapmışlar. Bu konuda çalışılan alete bağımlılık yapan maddenin frekansı tanımlanıyor. Mesela bitter çikolatanın ya da peynirin. Ardından aletin altın plakaları vasıtasıyla vücudabağımlı olunan maddenin yaydığı frekansın tersini yükleniyor.

Haberin Devamı

Haftada 2 kez bölgesel zayıflama

Bölgesel zayıflama seanslarıyla kişi 72 saat boyunca spor yapmış gibi yağ yakılabiliyor. Sadece bölgesel yağlanma üzerinde değil aynı zamanda selülit ve cilt gevşekliği üzerinde de etkili yöntem, vücut yapısını yeniden şekillendiriyor. Radyofrekans uygulamasının yapıldığı ilk aşama sonrası selülit tedavisi ile sıkılaştırıcı elektrostimulasyon işlemi uygulanıyor. Son aşamada ise hücreler arası ortamda serbest kalan yağların vücuttan atılmasını hızlandıran lenfatik drenaj uygulanıyor.

Spor hocaları ile haftanın 3 günü antrenman

Doğru egzersiz ve spor programıyla hem fazla kilolardan kurtulup hem de daha fit ve zinde hissetmeyi sağlıyor. Haftanın üç günü özel spor hocası ile profesyonel yağ yakımını sağlayan kişiye özel uygulamalı spor yapma imkanı oluyor.