Gazete Vatan Logo

Modern’de biletler Ülker’den

Yıldız Holding’in ‘Sizin Perşembeniz’ kampanyasıyla İstanbul Modern her Perşembe ücretsiz gezilebilecek. Ziyaretçiler, sanatçı atölyelerine de katılarak, deneyim kazanabilecek.

Kültür ve sanat etkinliklerini geniş kitlelere ulaştırmak için bugüne kadar pek çok farklı projeye hayat veren Yıldız Holding, İstanbul Modern’in ‘Sizin Perşembeniz’ uygulamasının destekçisi oldu.

Uygulama kapsamında, Perşembe günleri ziyaretçiler İstanbul Modern’i Yıldız Holding’in desteği ile ücretsiz ziyaret edebilecek. Sanat meraklıları her Perşembe 10.00-20.00 saatleri arasında İstanbul Modern’deki tüm sergileri ücretsiz olarak gezebilecek, etkinliklere katılabilecek, film gösterimlerini izleyebilecek. ‘Sizin Perşembeniz’ uygulaması kapsamında, ücretsiz müze girişi dışında, Yıldız Holding sponsorluğunda ‘Sizin Perşembeniz Sanatçı Atölyeleri’ de ücretsiz olarak düzenlenecek. Sizin Perşembeniz Sanatçı Atölyeleri; sanatçıların yaratım süreçlerini ve sanatsal deneyimlerini katılımcılarla paylaştıkları atölye çalışmaları, kısa söyleşiler ve sanat uygulamalarından oluşuyor.

Bu etkinliklerle ziyaretçilerini müzeyi, sanat yapıtlarını ve sanatsal üretim süreçlerini keşfetmeye davet eden İstanbul Modern, aynı zamanda sanatçıları tanıyarak, onlarla birlikte üretmenin kazandıracağı deneyime kapı açıyor.

Koleksiyoner işadamı

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, sanata merakıyla tanınıyor. Önemli bir resim koleksiyonuna sahip olan Ülker, Burhan Doğançay hayranı. Murat Ülker, ünlü ressamın Mavi Senfoni tablosunu 2.2 milyon lira ödeyerek satın almıştı.

Haberin Devamı